Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 20:37

Ξεκινούν τα έργα στο γήπεδο του Πανθηραϊκού

Θέμα ημερών θεωρείτε η έναρξη των εργασιών στο γήπεδο του Πανθηραϊκού στα Φηρά της Σαντορίνης.

Ένα όνειρο αρκετών ετών φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά για τους φίλους της διοίκησης της ομάδας που το άμεσα επόμενο διάστημα αναμένεται να παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας τους από το γήπεδο που έχει γραφτεί η ένδοξη ιστορία της.

Οι αισιόδοξοι μιλάνε για ολοκλήρωση των έργων σε χρόνο ρεκόρ, με πιθανή ημερομηνία παράδοσης το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι της τάξεως των 603.479,44€ και θα καλυφτεί σε συγχρηματοδότηση από τον Δήμο Θήρας και την ΔΕΗ, ενώ θα ενταχθεί στα αντισταθμιστικά έργα για το περυσινό μπλακ άουτ, που αποκλειστικά υπεύθυνη ήταν η Ελληνική ΔΕΚΟ.

Σύμφωνα με τη μελέτη οι βελτιώσεις στο γήπεδο θα περιέχουν τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα, επισκευή των κερκίδων καθώς και τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού και διάφορες άλλες μικροπαρεμβάσεις.

Ένας από τους οραματιστές για την κατασκευή του γηπέδου είναι και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Καμπουράκης, ο οποίος με προσωπικό μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα που διατηρεί σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει την τοποθέτηση του εργολάβου, ενώ δεν παραλείπει να στείλει της ευχαριστίες του σε αυτούς που εργάστηκαν για να υλοποιηθεί το όραμα του Πανθηραϊκού:

«Ξεκίνα η κατασκευή - ανακαίνιση του γηπέδου με την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα, επισκευή κερκίδων (τοποθέτηση καθισμάτων), τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν, ιδιαίτερα τον δήμαρχο θήρας κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο, ώστε να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και να παραδοθεί στη νεολαία του δήμου μας, ένα σύγχρονο αθλητικό γήπεδο.
Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Ποθητό για τον αγώνα και το άγχος του για την πραγματοποίηση του ονείρου».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares