Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 23:58

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με Εργοτέλη (ανακοίνωση)

Ένα φιλικό οικογενειακό διπλό πραγματοποίησε ο Πανθηραϊκός το βράδυ του Σαββάτου που υποδέχτηκε την u20 του Εργοτέλη.

THIRA IATRIKOΣτο παιχνίδι που είχε καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τους προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποιήθηκαν δύο εντεκάδες (μια σε κάθε ημίχρονο) με τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής και στον τελευταίο παίκτη που είχε στην διάθεση του.

Το 1ο ημίχρονο έληξε με 2-1 υπέρ του Πανθηραϊκου και μετά από πολλές αλλαγές το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 6-2 υπερ του Εργοτέλη. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Βάιλας.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση και οι παίκτες της ομάδας επιφύλασσαν μία έκπληξη στον Στέλιο Κοζανίδη, αφού του είχαν έτοιμη μία τούρτα για τα γενέθλια του γιου του, πράγμα που επιβεβαίωσε τις καλές σχέσεις που υπάρχουν στην ομάδα.

SYNOLAKISΗ διοίκηση του Πανθηραϊκού εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση:

"Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου "Volcano View" που φιλοξένησε τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε Εργοτέλης και τους συνοδούς της αποστολής, το τουριστικό γραφείο NST Travel για τη μεταφορά των ποδοσφαιριστών, καθώς και τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων "El Greco" και "Ελιά" για την παροχή γευμάτων στην ομάδα του Εργοτέλη".

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ (λήψη Μάκης Βλαβιανός)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares