Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 14:37

Διονυσόπουλος στο τιμόνι της Θύελλας

Ο Στέφανος Διονυσόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάκη Πούλου στον πάγκο της Θύελλας Καμαρίου.

Ένας προπονητής με θητεία σε μεγάλες κατηγορίες, είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της ομάδας από το Καμάρι της Σαντορίνης.

Ο 48χρονος Στέφανος Διονυσόπουλος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει παραστάσεις ακόμα και από την Superleague και την Football League, όπου την περίοδο 2007 - 2012 από το πόστο του βοηθού προπονητή ήταν το δεξί χέρι του κ. Σάκη Τσιώλη. Σαν δίδυμο είχαν εργαστεί στον Θρασύβουλο και στην Superleague το 2007, στον Ολυμπιακό Βόλου (άνοδος στη Superleague το 2009, είσοδος στο Κύπελλο UEFA το 2010) καθώς και στον Άρη Θεσσαλονίκης το 2011.
Το 2012 ο κ. Διονυσόπουλος ήταν προπονητής στον Π.Α.Ο. Ρουφ, ενώ παράλληλα έχει εργαστεί επί σειρά ετών στις υποδομές του Ηλυσιακού καθώς και στο τμήμα scouting του Θρασύβουλου.DIONISOPOYLOS

Πλάνο
αμέσως μετά την γνωστοποίηση της συνεργασίας ο έμπειρος κόουτς φάνηκε σαφέστατα προσγειωμένος στης δηλώσεις λέγοντας τα εξής: ''Σκοπός μας είναι να παίξουμε σωστό και όμορφο ποδόσφαιρο με τα παιδιά να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν. Τα παιδιά δεν είναι επαγγελματίες και μέσα από το παιχνίδι βγάζουν το πάθος και το μεράκι τους για το άθλημα και τον αθλητισμό.
Βασικός στόχος της διοίκησης είναι η σωστή δημιουργία και ανάπτυξη των ακαδημιών της ούτως ώστε να δημιουργηθεί ένα σωστό φυτώριο μέσα από το οποίο τα μικρά παιδιά θα γνωρίσουν τις αρετές του αθλητισμού και την ομορφιά του παιχνιδιού.
Αυτό ήταν και ένα από τα βασικά στοιχεία που με έκανε να έρθω στο νησί. Η θέληση και η όρεξη των ανθρώπων της ομάδας που παράλληλα με το μακροπρόθεσμο πλάνο τους θέλουν να δημιουργήσουν αθλητικό πολιτισμό φέρνοντας τα παιδιά στο γήπεδο''.

 Ακαδημίες

Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται για την Θύελλας και το εγχείρημα των ακαδημιών που είχε δημιουργηθεί κατά την έναρξη της φετινής χρονιάς.

Έτσι βλέποντας τα παιδιά στις ακαδημίες της να αυξάνονται η διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου ανακοίνωσε την πρόσληψη του γυμναστή κ. Σδούκου Θωμά, ο οποίος θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής.

Ο κ. Σδούκος είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μεταξύ άλλων υπήρξε επί σειρά ετών προπονητής ποδοσφαίρου στις ακαδημίες της Π. Καλαμαριάς αλλά και στις ακαδημίες του παλιού μέσου του Άρη, Ντίνου Κούη.
Η σημαντικότερη όμως στιγμή στην προπονητική καριέρα ήταν τα δύο χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε ως προπονητής της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ Γυναικών Κωφών σε Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς και η 4η θέση σε Ολυμπιάδα με την ίδια ομάδα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares