Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 19:08

Δηλώσεις Μαράκη – Προμπονά από το χθεσινό ματς

Οι προπονητές του Πανναξιακού, Γιώργος Προμπονάς, και του ΠΑΣ Νάξου Πέτρος Μαράκης αμέσως μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης Κυπέλλου μίλησαν στα Μ.Μ.Ε. σχετικά με το παιχνίδι.

Αρχικά ο Γιώργος Προμπονάς δήλωσε πως αν και η ομάδα του είναι κουρασμένη από την προετοιμασία, ωστόσο υπήρξαν στιγμές που απέδωσε καλό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε τις δυσκολίες που εμπεριέχει το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τον ΑΜΣ Φιλωτίου: «Ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι για την φετινή χρονιά και αυτό τα λέει όλα. Είμαι ικανοποιημένος για το παιχνίδι που παίξαμε κατά διαστήματα, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, εάν αναλογιστεί κανείς ότι έχουμε να κάνουμε προπόνηση στο συγκεκριμένο γήπεδο από τις 18 Σεπτεμβρίου και μόλις χθες (σ.σ. Δευτέρα) είχαμε προπόνηση 80 λεπτών σε πλαστικό. Τα παιδιά είναι κουρασμένα και αυτό φάνηκε από τον τράβηγμα του Λεγάκη που ευτυχώς δεν δείχνει κάτι σοβαρό. Από εκεί και πέρα φάνηκε ότι χρειαζόμαστε ακόμη πολύ δουλειά και χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να δέσουμε ως ομάδα. Σίγουρα ο αγώνας με το Φιλώτι θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και είναι δεδομένο ότι θα έχουμε περισσότερες προσωπικές μονομαχίες»

Από τη άλλη πλευρά του ο Πέτρος Μαράκης, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του όχι τόσο για το σκορ αλλά από την εμφάνιση της ομάδας του. Σε ερώτηση εάν η απειρία έπαιξε ρόλο απάντησε: «Δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για εμάς συνεχώς η απειρία. Πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε να κοιτάμε τον αντίπαλο κατάματα ακόμα και αν εκείνος διαθέτει έμπειρους παίκτες. Σίγουρα σήμερα ο Πανναξιακός ήταν καλύτερος από εμάς και δίκαια κέρδισε. Ωστόσο εμεί θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε στα λάθη μας και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares