Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 22:27

Τι είπαν για το ντέρμπι Προμπονάς και Παλάζης

Ντέρμπι λοιπόν στο ΔΑΚ Νάξου με τη δύναμη να έχει τον πρώτο λόγο. Ελάχιστες οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τον Πανναξιακό του Γιώργου Προμπονά να έχει τον έλεγχο των κινήσεων και την εδαφική υπεροχή αλλά τους παίκτες του Δημήτρη Παλάζη να είναι αυτοί που με δυναμισμό να παίρνουν το αποτέλεσμα που ήθελαν και στη προκειμένη περίπτωση είναι ένας εκτός έδρας βαθμός κόντρα σε ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γιώργος Προμπονάς, τεχνικός του Πανναξιακού δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από την εξέλιξη του αγώνα και από το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν αντέδρασαν σωστά στο δυνατό παιχνίδι των αντιπάλων τους και επιχείρησαν με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ. Και όπως τόνισε: «Ήταν ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο μέρος μόλις 20 λεπτά παίχτηκε ποδόσφαιρο κάτι που δεν αποτελεί δικαιολογία για την ομάδα μου. Δεν είχαμε σωστή κυκλοφορία της μπάλας και σε συνδυασμό με την έλλειψη καθαρού μυαλού ουσιαστικά δώσαμε στην αντίπαλη ομάδα την δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι της. Εμείς απειλήσαμε μόνο από στημένα και εκεί προσπαθήσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι, χωρίς όμως να τα καταφέρουμε. Σίγουρα, χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά, παιχνίδια για να δέσουμε και κυρίως οι παίκτες μου να αποβάλλουν το άγχος του φαβορί. Υπάρχει πίεση καθότι φορούν τη φανέλα του Πανναξιακού, όμως σημασία έχει η εικόνα που δείχνουμε στο γήπεδο. Φυσικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι παρόλο που το παιχνίδι είχε πάθος και ένταση όλα έγιναν μέσα σε αθλητικά πλαίσια»

Παλάζης

Από τη πλευρά του, ο Δημήτρης Παλάζης, δεν κρύφτηκε λέγοντας «αυτό που μας ενδιέφερε από τη στιγμή που παίζαμε στην έδρα ενός πολύ δυνατού αντιπάλου ήταν να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Και νομίζω ότι το πετύχαμε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Μάλιστα, στο δεύτερο μέρος εάν είμαστε πιο προσεκτικοί και σοβαροί στην εξέλιξη των φάσεων θα μπορούσαμε ακόμη και να πάρουμε το διπλό». Να σημειωθεί ότι το Φιλώτι έκλεισε την αναμέτρηση χωρίς να κάνει καμία αλλαγή με τον κ. Παλάζη να δηλώνει «σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι με υψηλό βαθμό ετοιμότητας ήθελα να έχω στο γήπεδο τους πλέον έμπειρους» αλλά στη παρατήρηση ότι δεν έκανε αλλαγή σημείωσε «προχώρησα σε μία εσωτερική αλλαγή στο ημίχρονο, όταν οπισθοχώρησε ο Μπελέκου ως στόπερ στο πλευρό του Πιτταρά, με τον Μανωλά να περνάει πιο μπροστά στη φυσική του θέση, ενώ πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Ζούλης ένιωσε ένα μικρό τσίμπημα και έτσι δεν ξεκίνησε τον αγώνα όπως είχα υπολογίσει» 

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares