Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 23:12

Τζώρτζης: Σοβαρότητα και νίκη με Μύκονο

Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανήκει στο παρελθόν και πλέον το ενδιαφέρων στρέφεται στην συνέχεια του πρωταθλήματος με την 2η μέρα του πρωταθλήματος να παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει παιχνίδια που άνετα μπορούν να χαρακτηριστούν μεγάλα ντέρμπι.

Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι και αυτό του ΑΟ Σύρου με τον ΑΟ Μυκόνου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Άνω Σύρου το Σάββατο στις 17:30.

Βρήκαμε και μιλήσαμε με τον αρχηγό του ΑΟ Σύρου Γιάννη Τζώρτζη, ο οποίος φάνηκε αρκετά αισιόδοξος, καθώς βλέπει ότι μέρα με την μέρα η ομάδα του βρίσκει πατήματα στο γήπεδο και βελτιώνει συνεχώς τις αδυναμίες που είχε παρουσιάσει κατά την περίοδο των φιλικών: «Είμαι γενικά αισιόδοξος δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις με τον κ. Βαρθαλίτη και το κυριότερο έχει συγκεντρωθεί όλο το ρόστερ στο γήπεδο, συμμετέχοντας στις προπονήσεις. Φυσικά έχουμε ακόμη πολύ δουλειά μπροστά μας και νομίζω ότι θα βελτιωθούμε πολύ περισσότερο».

Όσο για τον όμιλο και το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον ΑΟ Μυκόνου ο Γιάννης Τζώρτζης είπε: «Όπως είδαμε και στην 1η αγωνιστική σχεδόν όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Όμως όπως είπα εγώ είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου ο ΑΟ Μυκόνου είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι αν φανούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα πάρουμε τη νίκη».

Τέλος να πούμε ότι σήμερα η διοίκηση του ΑΟ Σύρου απέστειλε στην ΕΠΣ Κυκλάδων την άδεια του Δήμου Σύρου που αφορά την χρήση του γηπέδου της Άνω Σύρου, πράγμα που σημαίνει ότι η πρώτη έδρα της Ανδρικής ομάδας αλλάζει και πλέον τα παιχνίδια της ομάδας θα ορίζονται από την ΕΠΣ στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares