Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 01:53

Ήττες με καλές εμφανίσεις από τις Μικτές μας

Ξεκίνησαν χθες οι αγώνες του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, που διοργανώνει η ΕΠΟ στην Χαλκίδα και την Ερέτρια.

Οι Μικτές μας ομάδες Νέων και Παίδων αντιμετώπισαν σε αυτήν την 1η ημέρα τις αντίστοιχες ομάδες των Δωδεκανήσων, γνωρίζοντας και οι δύο την ήττα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1).

Στο Ενωσιακό γήπεδο, λίγο έξω από την Χαλκίδα, πρώτα οι παίδες μπήκαν στον χορό και παρά την εδαφική τους υπεροχή, έχασαν με ένα απ' ευθείας φάουλ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.

Ο Κώστας Συριανός δήλωσε την ικανοποίηση του για την προσπάθεια των παιδιών, αλλά υπήρχε μεγάλη στεναχώρια για την ήττα που ήλθε στις λεπτομέρειες.

Οι νέοι κυριάρχησαν στο δικό τους παιχνίδι και αν και δέχτηκαν γκολ στο 35' από μία άτυχη στιγμή και ένα λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα, από εκεί και πέρα δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή στο 85', όπου έφτασαν πολύ κοντά στο να σκοράρουν.

Πάντως ο Γιώργος Μοστράτος δήλωσε ικανοποιημένος, καθώς είδε τους παίκτες του να ακολουθούν πιστά τις εντολές του και στα 80 λεπτά της αναμέτρησης.

Στις συναντήσεις Σάμου-Λέσβου, είχαμε 0-1 στους παίδες και 2-1 στους νέους.

Αύριο Κυριακή υπάρχει ρεπό και την Δευτέρα οι Μικτές μας αντιμετωπίζουν την Χίο.

Συνθέσεις

Νέοι

ΕΠΣ Κυκλάδων (Μοστράτος): Πρίντεζης, Βλαβιανός, Τζορντανίδης, Ψάρρας (57’ Νάζος), Κελαδίτης, Παράβαλος ©, Λεγάκης, Καραδήμας, Λυκούρης (78’ Κουκούλης), Ασλάνι, Ζαφείρας (46’ Σαρρής).

Αναπληρωματικοί: Σαρρής, Βουτσίνος, Ρούσσης, Βόλτης, Φραγκίσκος.

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Λιβησιάνος, Κόρλος, Διακογεωργίου (46’ Λόλης), Δασκαλάκης, Καλλιώρας ©, Βισκίκης, Σβύνος, Κανάρης, Τριμμάτης, Τρέχας (46’ Κρεκουλιας), Γανωτάκης (73’ Κουντούρης).

Αναπληρωματικοί: Κουρούνας, Φιλιππάκος, Κανάνη, Αναστασιάδης.

Παίδες

ΕΠΣ Κυκλάδων (Συριανός): Μανδηλαράς, Γεράρδης, Βουτσίνος (41’ Κανιούρας), Λεγάκης, Καραφυλλάκης, Πρίντεζης, Πρεβόλης ©, Κωνσταντινίδης, Φώσκολος (48’ Μπομπάι), Γκέτσι, Δεγαϊτας.

Αναπληρωματικοί: Γκιόκας, Κατσουρός, Πρίντεζης, Σιγάλας, Πελεκάνος.

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Καλανδρώνης, Αρέτογλου, Νικολής, Κοντός, Χατζηδημητρίου, Μαγιόγλου (52’ Μπίλλης), Ζούνης (62’ Αυγουστάκης Ε.), Αλαβέρας ©, Καραμανώλης, Αρίφι, Τζουνάκης.

Αναπληρωματικοί: Αντωνίου, Λάτζιος, Φουκαράς, Πιστόλας, Φλάγκος

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares