Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 02:42

Θέαμα και ''Χ'' στο ΠΑΣ Νάξου – Νηρέας [pics]

Ισόπαλο 3-3 έληξε το παιχνίδι που έγινε χθες στο ΔΑΚ Νάξου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου Νέων μεταξύ των Νέων του ΠΑΣ Νάξου και του Νηρέα.

PAPADOPOULOSΟι δύο ομάδες, σε ένα παιχνίδι με έντονες εναλλαγές συναισθημάτων χάρισαν πολύ καλό θέαμα και έξι τέρματα σε όσους τυχερούς παρακολούθησαν τον αγώνα, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι 22 φερέλπιδες ποδοσφαιριστές «έβαλαν τα γυαλιά» στους μεγαλύτερους σχετικά με το πως θα πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο.

Δύο ομάδες σχεδόν ισοδύναμες είδαμε στο χθεσινό ματς, με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στην έναρξη του αγώνα, αλλά τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που έχαναν ανεπανάληπτες ευκαιρίες ειδικά με τον Σκιαδά, που έγινε ο "Μοιραίος παίκτης" του ΠΑΣ Νάξου.

Στη συνέχεια ο Νηρέας με κορυφαίο Χασάνι και παίζοντας οργανωμένο ποδόσφαιρο, πήρε τα ηνία του αγώνα, με το σκορ στο 1ο ημίχρονο να διαμορφώνεται σε 2-1, υπέρ της Παριανής ομάδας.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Νηρέας συνέχισε την καλή εμφάνιση και στο 51’ έφτασε στο 3-1. Σε εκείνο το σημείο ο Χασάνι που ήταν ο "κινητήριος μοχλός"NAXOS SIDERIS 250 αναλαμβάνει πιο αμυντικό ρόλο και ο ΠΑΣ πιέζει για την επίτευξη κάποιου τέρματος, πράγμα που κατάφερε δύο φορές (65’ & 77’), με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 3-3, μοιράζοντας από έναν βαθμό στην κάθε ομάδα.

Τα γκολ

(0-1) στο 20ο λεπτό ο Νηρέας ανοίγει το σκορ του αγώνα όταν σε μία γρήγορη οργανωμένη επίθεση ο Γκέτσι πασάρει στον Χασάνι και ο τελευταίος αφού αρχικά νικιέται από τον Καρανίκα στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια καταφέρνει να κάνει το 0-1.

NAXOS XROMATA PANTELIAS 250(1-1) στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 40΄ο Καρούσης βγάζει μία μπαλιά που ύστερα από την λάθος παρέμβαση του Χασάνι καταλήγει στα πόδια του Πρεβόλη, με τον παίκτη του ΠΑΣ Νάξου να διανύει μερικά μέτρα και να πλασάρει εύστοχα τον Ρούσσο (άφησε άριστες εντυπώσεις) φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

NAXOS XROMATA PANTELKO 250(1-2) δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τον ΠΑΣ Νάξου και μετά από μία εκτέλεση κόρνερ του Κοτσαρη και διώξιμο των αμυντικών ο Markuμε ένα ασύλληπτο σουτ διαμόρφωσε το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου.

(1-3) φτάνουμε στο 51΄όπου μετά από μία οργανωμένη επίθεση ο Νηρέας τριπλασιάζει τα τέρματα του με τον Κοτσαρη να πασάρει στο 2ο δοκάρι και τον Ζησιμόπουλο που ερχόταν σαν τρέιλερ να κάνει το 1-3 για την ομάδα του.

(2-3) από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ αποκτά την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων και καταφέρνει να μειώσει στο 64’ με τους Φραγκίσκο και Σκιαδά να αλλάζουν γρήγορα την μπάλα στο κόρνερ και τον τελευταίο με ένα διαγώνιο μακρινό σουτ – λόμπα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανύμπορου να αντιδράσει Ρούσσου.

(3-3) το τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα ήρθε στο 78’ από τον Φραγκίσκο. Ο Πετρόπουλος με μία μακρινή μπαλιά έβγαλε τον νεαρό επιθετικό μόνο του απέναντι στον Ρούσσο και αφού τον πέρασε με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Διαιτητής ήταν ο Φαν Άακεν και βοηθός ο Νεοκοσμίδης.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Καρανίκας, Πετράς (46’ Πετρόπουλος), Μανιός, Γκοτζιάς (46’ Λαγογιάννης), Μελανίτης, Καρούσης (73’ Αρτσάνος), Πρεβόλης, Φραγκίσκος, Βερύκοκκος, Δεγαϊτας, Σκιαδάς.

Νηρέας (Κορτιάνος): Ρούσσος, Κοτσαρης, Σκανδάλης (42’ Αλιπραντης), Καλαφατας (56’ Παπαδημητριου), Τριπολιτσιώτης, Τσουκε, Χασάνι, Τζανακόπουλος, Ζησιμόπουλος, Γκέτσι, Marku.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Η Βαθμολογία και το πρόγραμμα του ομίλου

 

NAXOS KLOYBATOS

 
NAXOS KATSOULIS new 1 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares