Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 20:07

Πανναξιακός 2-3 μέχρι την διακοπή του 71΄ [pics]

NAXOS MAYROSΜπορεί το παιχνίδι Νέων Αναγέννηση Νάξου – Πανναξιακός να διακόπηκε από τον διαιτητή λόγω του σκότους και να σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της Αναγέννησης Μπούλκα, όμως μέχρι το 71ο λεπτό του αγώνα υπήρξε η εξέλιξη του αγώνα, με το σκορ εκείνη τη στιγμή να είναι 2-3 υπέρ των "Μπλε" της Νάξου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Αναγέννηση κόντραρε στα ίσα τον Πανναξιακό, που σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Παραβατό είχε την συγκυρία να βρεθούν πολλοί παίκτες σε κακή μέρα.

Οι παίκτες του Βασίλη Απειρανθίτη από την άλλη δεν έδειχναν την ίδια εικόνα στο γήπεδο και κατάφεραν να προηγηθούν (1-0) στο 9ο λεπτό ύστερα από αυτογκόλ. Ο Λεγάκης στο 19΄ισοφάρισε σε 1-1, με το σκορ αυτό να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το 1ο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός ανέβασε ελαφρώς την απόδοση του αλλά η Αναγέννηση ήταν αυτή που κατάφερε αν πάρει κεφάλι στο σκορ (1-2), με τέρμα στο 52΄του παίκτη που στη συνέχεια τραυματίστηκε, Μπούλκα. NAXOS SIDERIS 250

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός, έβγαλε καλά στοιχεία στο γήπεδο και κατάφερε να σκοράρει ακόμη δύο φορές (61΄& 69΄) με τον κορυφαίο χθες για τον Πανναξιακό Βαθρακοκοίλη, ο οποίος έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Πανναξιακό με 2-3.

Πλέον όλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθούν στα 9 λεπτά που απομένουν για τη λήξη και θα παιχτούν κανονικά ύστερα από νέο ορισμό της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Νεοκοσμίδης και Βοηθός ο Φίλλιπος Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Νάξου (Απειρανθίτης): Σέργης, Σορώκος, Κουνάδης, Λίκα, Κουφόπουλος, Χίντρι, Κάκο, Πάπα, Μπούλκα, Βουλάρι, Καραγιάννης.

Πανναξιακός (Παραβατός): Καπίρης, Σαντοριναίος, Σοφικήτης, Ανεβλαβής Π., Σαντοριναίος, Βαλέττας, Λεγάκης Ν., Ανεβλαβής Ε., Λεγάκης Γ. (57΄Καραπάτης), Βρεττός, Βαθρακοκοίλης.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

 

NAXOS XROMATA PANTELIAS 250  NAXOS XROMATA PANTELKO 250 
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares