Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 03:21

Ένας χρόνος Όμιλος Φουσκωτών Σύρου

Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου στο νυχτερινό κέντρο "Νεράιδα" Ένα χρόνος γεμάτος επιτυχίες Τα πρώτα του γενέθλια γιόρτασε ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου στο νυχτερινό κέντρο "Νεράιδα" Ένα χρόνος γεμάτος επιτυχίες

Σε μία πολύ ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων σκαφών Σύρου. Ο όμιλος θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν δίπλα του στην επιτυχημένη διοργάνωση της 9ης Πανελλήνιας Συνάντηση Φουσκωτών το καλοκαίρι του 2014, αλλά και να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια, διοργάνωσε στο Νυχτερινό κέντρο "Νεράιδα" μία... μαγική βραδιά. Το "παρών" εκτός από τους τοπικούς φορείς, έδωσαν και πολλά μέλη ομίλων από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα όπως τους επόμενους στόχους του Ομίλου, αλλά και γιορτάστηκαν με τον καλύτερα τρόπο με το σβήσιμο ενός κεριού τα πρώτα γενέθλια του Ομίλου.

Να θυμίσουμε σ' αυτό το σημείο πως ο Όμιλος της Σύρου κατάφερε το περασμένο καλοκαίρι να βγάλει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την 9η Πανελλήνια Συνάντηση και να προβάλει το νησί σε όλη την Ελλάδα. Το τριήμερο τον εκδηλώσεων περιελάμβανε πολλά και σημαντικά πράγματα, όπου έδωσαν στον επισκέπτη να γνωρίσει τις ομορφιές αλλά και την φιλοξενία των ανθρώπων αυτού του νησιού.

Γιώργος Μαραγκός (Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης)

Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης αν και οι υποχρεώσεις του ήταν πολλές έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου και στην σύντομη ομιλία του τόνισε την συνεισφορά του Ομίλου στην τουριστική προβολή του νησιού, ενώ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της "Κοινής Γνώμης" για τη διεξαγωγή παγκόσμιου τουρνουά 3on3 το καλοκαίρι του 2015.

"Με χαρά διαπιστώνω ότι οι φίλοι του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών Σύρου είναι... παντός καιρού. Μετά την 9η Πανελλήνια το καλοκαίρι, κάνατε μία επανάληψη αυτής της εκδήλωσης, πράγμα που σημαίνει, ότι πέραν του χόμπι υπάρχουν και ανθρώπινες - φιλικές σχέσεις, που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Προσωπικά νιώθω ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Όμιλο και τις δραστηριότητές του, καθώς αν και νεοσυσταθείς μια και τώρα κλείνει έναν χρόνο "ζωής", διαπιστώνω ότι είναι πάρα πολύ δραστήριος και έχει καταφέρει να πετύχει πάρα πολλά πράγματα. Ο όμιλος προβάλει το νησί και σε συνδυασμό με την εκδήλωση που είχαμε για την παρουσίαση του σχεδιασμού τουριστικής προβολής του νησιού μας, μέσα σε όλα τα ενδιαφέροντα που ακούστηκαν πως πρέπει να αξιοποιήσουμε εναλλακτικές μορφές τουρισμού μεταξύ των οποίων ήταν και ο μηχανοκίνητος - θαλάσσιος αθλητισμός. Ο όμιλος με τη δραστηριότητά σας είστε ένα από τα γερά χαρτιά της Σύρου, για το επόμενο διάστημα, διότι μπορείτε και να κάνετε το χόμπι σας, αλλά και να προβάλετε το νησί σας. Τα επόμενα δύο χρόνια έχουμε αναλάβει δύο πολύ μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, παγκόσμιας εμβέλειας, αφού το 2015 θα διεξαχθεί στη Σύρο με την συμπαράσταση της FIBAτο τουρνουά 3on3, στην οποία θα συμμετάσχουν αθλητές Παγκόσμιας εμβέλειας αφού αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει συμβάλει πάρα πολύ σ' αυτή την διοργάνωση. Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το 2016 και είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα υποβρύχιας αλιείας και σ' αυτό το σημείο εύχομαι να τριτώσει το καλό και το 2016 να καταφέρουμε να διοργανωθεί και ένας αγώνας ανοικτής θαλάσσης. Ο Δήμος μπορώ να το πω από τώρα πως θα σταθεί δίπλα στην εκδήλωση σύμφωνα με τις δυνατότητές του", αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η περιφερειακή σύμβουλος Χριστιάνα Πάπιτση όπου κι εκείνη με τη σειρά της συνεχάρη τον όμιλο για την προσπάθεια που έχει κάνει σ' αυτόν τον πρώτο χρόνο δραστηριότητάς του και τόνισε πως θα είναι δίπλα στις εκδηλώσεις που προγραμματίζει να γίνουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Βαγγέλης Τρίκας

Ο Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΟΜΟΦΣ Βαγγέλης Τρίκας χαιρέτησε στην εκδήλωση και τόνισε πόσο σημαντικό μέλος είναι ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου.

"Είμαστε και πάλι εδώ, ο Όμιλος Φουσκωτών και ταχυπλόων σκαφών Σύρου κατάφερε για άλλη μια φορά να μας μαζέψει όλους και να μας κάνει όλους μία παρέα. Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Ομίλου και όλα τα μέλη για την τεράστια που έκαναν για να διοργανώσουν την 9η Πανελλήνια Συνάντηση, με τόσο μεγάλη επιτυχία. Κατέφεραν να μαζέψουν στην Σύρο σκάφη από όλη την Ελλάδα και μία πραγματικά καταπληκτική εκδήλωση. Η Ομοσπονδία θα είναι πάντα δίπλα στον όμιλο της Σύρου και εύχομαι κάθε επιτυχία στις επόμενες εκδηλώσεις σας".

Γουλιέλμος Πρίντεζης

Ο εκπρόσωπος του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων σκαφών Σύρου ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στα πρώτα... γενέθλια.

"Ο Όμιλος θα προσπαθήσει να προβάλει το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και ευχαριστούμε τον Δήμο, την Περιφέρεια και όλους τους τοπικούς φορείς που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια".

Σπύρος Πριόβολος

"Ο Όμιλος της Σύρου ανέβασε τον πήχη πάρα πολύ ψηλά και έχουν καταφέρει να έχουν γίνει γνωστοί σε όλη την Ελλάδα. Είναι ο μοναδικός Όμιλος στην Ελλάδα που έχει μία τέτοια δυναμική και μπορεί και προβάλει το νησί του. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και θέλω να βλέπω πάντα επιτυχίες σας".

OMILOS FOYSKOTON SYROY 1 XRONOSOMILOS FOYSKOTON SYROY 1 XRONOSjpg 1OMILOS FOYSKOTON SYROY 1 XRONOSjpg 2

 

 

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares