Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 21:13

“Πικρή” νίκη για τον Α.Ο. Σύρου

Τρίποντο μεν, “πικρό” δε... Για τον Α.Ο. Σύρου ο αγώνας με την Υδρούσα θεωρητικά ήταν μια ευκαιρία να πάρει μια εύκολη νίκη και να πετύχει πολλά γκολ.

Το τελικό 2-0 αποδεικνύει ότι το εύρος της επικράτησης δεν ήταν όσο περίμεναν στο στρατόπεδο της συριανής ομάδας, που μπορεί βέβαια να μην κινδύνευσε ούτε μία φορά στον αγώνα, η απόδόσή της όμως δεν είχε καμία σχέση με αυτή της προηγούμενης Κυριακής στην Ανω Μερά.

Ο Μάκης Βαρθαλίτης βέβαια ξεκούρασε κάποιους από τους βασικούς του παίκτες, δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής σε άλλους που ως τώρα είχαν παίξει ελάχιστα ή και καθόλου όμως αυτό δε αποτελεί δικαιολογία για το μέτριο θέαμα.

ΤραυματισμόςSyros-foskolos

Οι τρεις βαθμοί πάντως μπήκαν στο... σακούλι του ΑΟΣ το άσχημο όμως της υπόθεσης είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Ρομπέρτο Γκιουράι. Ο νεαρός παίκτης τραυματίστηκε ακριβώς στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΑΟΣ. Σε μια πτώση του λοιπόν έβαλε άσχημα το αριστερό του χέρι και υπέστη κάταγμα στον καρπό του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Σύρου του τοποθετήθηκε γύψος και η επιστροφή του αναμένεται σε 1-1,5 μήνα.

Υπεροχή

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο γηπεδούχος προηγήθηκε στο 15' 1-0 με τον Μπενίτο Σαγκινέτο, όταν μετά από υπέροχη μπαλιά του Μανουδάκη με σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μαντζώρο.

Στη συνέχεια ο ΑΟΣ είχε την εδαφική υπεροχή. Έφτασε σε απόσταση βολής στο 20' και στο 32' με Μπαλόπητα και Γκιουράι αντίστοιχα που δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της Υδρούσας.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως έγινε στο 38' όταν ο Σαγκινέτος από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα με πλασέ πρώτα στο δοκάρι και μετά άουτ. Τελικά το ημίχρονο έληξε με 1-0 αλλά και με το σοκ του τραυματισμού του Γκιουράι.

Ρελαντίsyros RAOYZAIOS new13

Στην επανάληψη ο ΑΟΣ ξεκίνησε με γκολ αφού ο Σαγκινέτος και πάλι, με πλασέ έκανε το 2-0 στο 52' και ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη. Το ματς συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον ΑΟΣ να έχει κατοχή όμως να μην μπορεί να κάνει ευκαιρίες απέναντι σε μια Υδρούσα που όπως είπαν οι άνθρωποί της έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι δεν έμοιαζε καθόλου ως σάκος του μποξ όπως τα προηγούμενα χρόνια. Αγωνίστηκε με δύναμη και αξιοπρέπεια κάτι που δείχνει και το τελικό σκορ.

Ο ΑΟΣ πάντως είχε την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά στα γκολ όταν στο 89' ο Μπαλόπητας κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Δημητρακόπουλος όμως ο Μαντζώρος έδιωξε σε κόρνερ.

Έτσι έμεινε το τελικό 2-0 και όλοι πλέον στην ομάδα της Σύρου άρχισαν να σκεφτονται το επόμενο ματς, που είναι το ντέρμπι κορυφής με τη Μύκονο.

Διαιτιτικό τρίο ήταν οι: Αγγέλου, Βασάλος και Μπελίτσης.

Συνθέσεις

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Βαρθαλίτης): Καραμαλίγκας, Μανουδάκης, Δημητρακόπουλος, Παπαδάκης (85' Μακρόπουλος), Μαραγκός, Τερόλλη, Ξυγκάκης, Θαλασσινός (61' Φραγκιάς), Σαγκινέτος, Μπαλόπητας, Γκιουράι (λ.τ. 46' Καπλάνης)

ΑΟ ΥΔΡΟΥΣΑ ΑΝΔΡΟΥ (Παπαχρήστος): Μαντζώρος Γ., Μούρος, Μάναλης, Τσαγκαλίδης, Μαντζώρος Δ. (65' Βελούδος), Αλιράυ, Μουτσάι (78' Λάβδας), Ψωμάς Μ., Βλάμης (90' Τσαγκαλίδης), Μπάμμπης, Ψωμάς Χ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

10834686 1510255099226651 1685243584 oaos ydroysaaos ydroysa 2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares