Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 22:02

Πέρασε εύκολα από την Μήλο ο Πανθηραϊκός

Τον πρώτο τους επίσημο αγώνα σε επίπεδο νέων έδωσαν οι «μικροί» του Παμμηλιακού την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Νέων ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα της Σαντορίνης παρουσιάστηκε ανώτερη και σε άλλο επίπεδο παίρνοντας μια εύκολη νίκη με 3-0.

Στην κατηγορία αυτή αγωνίζονται παιδιά που έχουν γεννηθεί τις χρονολογίες 1999, 2000 και 2001, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν και μέχρι τρία παιδιά γεννημένα το 1998.

Οι «νέοι» του Παμμηλιακού δεν απέδωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα αυτά που έχουν δείξει στο τοπικό πρωτάθλημα της Μήλου στο οποίο συμμετέχουν, απόρροια πιθανόν του άγχους ενός επίσημου παιχνιδιού και της πρεμιέρας τους μπροστά σε γονείς, συμμαθητές και φίλους οι οποίοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου για να τους εμψυχώσουν.

neon-pammiliakos-pan8iraikos-2-12-2014-1

Ο αρχηγός της ομάδας νέων των «κόκκινων» Θέμης Ζούλιας, ο οποίος έχει παραστάσεις και από την ομάδα ανδρών του Παμμηλιακού που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Σαν πρώτη φορά κυριάρχησε το άγχος κατά την γνώμη μου. Είμαστε μια νέα ομάδα η οποία προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ήταν η πρώτη μας MHLOS NEW-2013φορά σαν ομάδα νέων και πιστεύω στο επόμενο παιχίδι θα είμαστε καλύτεροι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και επίσης στην ομάδα του Πανθηραϊκού η οποία έδειξε ήθος, καλή διαγωγή και σωστή ποδοσφαιρική παιδεία.»

Τα γκολ

Παμμηλιακός-Πανθηραϊκός 0-3 (6’ Μενδρινός, 30’ Ματσιώτας, 49’ Παγώνης)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός: Ζούλιας Θ., Bakalski (55’ Μαθιουδάκης), Δερδελάκος (63’ Νάκας), Ντόριζας, Μαρκαντώνης (55’ Λιβάνιος), Μπεκογιάννη, Καρβουνιάρης Σ. (70’ Μανάκος), Μαυρογιάννης (41’ Χρόνης), Καρολεμέας, Ζούλιας Μ. (41’ Σταθόπουλος), Μαρκέτος

Πανθηραϊκός: Ξαγοράρης, Κοιλιακούδης (65’ Δαμίγος), Ρενιέρης, Παγώνης (72’ Ξαγοράρης), Βλαβιανός, Φέγγης, Σιγάλας, Κρεμμύδας, Βότσης, Ματσιώτας, Μενδρινός (51’ Κόκκαλης)

Ανακοίνωση Πανθηραϊκού

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Παμμηλιακού για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας.

neon-pammiliakos-pan8iraikos-2-12-2014-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares