Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 17:46

Ικανοποίηση στο τεστ της Μικτής Νέων στη Σύρο

Ευχαριστημένος δηλώνει από την παρουσία των παικτών του στο φιλικό με του Νέους του ΑΟ Σύρου, ο τεχνικός της Μικτής ομάδας Νέων της Ένωσης μας Γιώργος Μοστράτος.

Ο Παριανός προπονητής είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών της Μικτής ομάδας Νέων σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Σύρο.

Το παρών στο φιλικό έδωσαν και νέα πρόσωπα τα οποία είναι υποψήφια να κληθούν ενόψει της 2ης φάσης του πρωταθλήματος προεπιλογής που θα γίνει στην Χαλκίδα μεταξύ 3-8 Ιανουαρίου του 2015.

Για την ιστορία η ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε 4-0 με τέρματα που πέτυχαν οι: Τζούρος, Σαρρής και Καραδήμας (2).

Από εκεί και πέρα ο εκλέκτορας της Μικτής θα καταλήξει στην αποστολή της Χαλκίδας μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ ανάλογο αγώνα προετοιμάζεται για την Μικτή ομάδα των Παίδων, η οποία θα συγκεντρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου στην Σύρο, όπου σε φιλικό αγώνα με παιδική ομάδα από το νησί θα δοκιμαστούν νέοι υποψήφιοι για κλήση παίκτες.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στην Μικτή Νέων λόγω της επιτυχημένης πορείας που είχε στην 1η φάση δεν θα υπάρξουν περισσότερες από 2-3 αλλαγές, ενώ στην ομάδα Παίδων, μετά από απόφαση του προπονητή της Κώστα Συριανού θα δούμε περισσότερα νέα πρόσωπα.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares