Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 23:34

Νίκη με άρωμα τετράδας για τον ΠΑΣ

Μεγάλη νίκη με 3-0 που τους διατηρεί στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου και τους οδηγεί απευθείας στην τελική τετράδα πέτυχαν οι νέοι του Π.Α.Σ. Τήνου απέναντι στους αντίστοιχους του Α.Ο. Σύρου.

Η ομάδα του κ. Σουμπασακου αν και δεν έκανε την καλύτερη της εμφάνιση κατάφερε να πετύχει τρία γκολ, ενώ αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά με την ομάδα του Π.Α.Σ. Τήνου να πιέζει την ομάδα της Σύρου χωρίς όμως να δημιουργεί κάτι ιδιαίτερο ώσπου ήρθε το 25' οπού αυτή η υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ, όταν ο Γιαννησοπουλος μετά από μπαλιά από τα δεξιά έκοψε προς την περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Δώδεκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 37' ο Δελατολας εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα του Α.Ο. Σύρου και περνώντας την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής σούταρε και εκμεταλλευόμενος και το λάθος του τερματοφύλακα Κωσταριδη, κάνοντας το 2-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και αυτό πολύ δυνατά και στο 48' η ομάδα της Τήνου κέρδισε πέναλτι σε χέρι τον παικτών της Σύρου. Την εσχάτη των ποινών ανάλαβε να εκτελέσει ο τερματοφυλακας του Π.Α.Σ. Τήνου Απέργης, ο οποίος με ωραία εκτέλεση έκανε το 3-0.

Κάπου εκεί τελείωσαν όλα καθώς οι δυο ομάδες έκαναν πάρα πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέφτει και έτσι να μένουμε στο τελικό 3-0. Να υπενθυμίσουμε ακόμα και την πολλή καλή διαιτησία του κ. Βαρδακαστανη που ενώ ήταν μόνος χωρίς πλάγιους βοηθούς κατάφερε να αντεπεξέλθει κατάλληλα στο έργο του.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Π.Α.Σ. Τήνου (Σουμπασακος): Απέργης (70΄ Δεσυπρης), Δενεκαριας (74΄ Παλαμαρης), Ορφανος, Αρμακολλας (74΄ Ξενοπουλος), Κελαδιτης, Αργυροπουλος (52΄ Διαμαντοπουλος), Βασιλας, Αρμακολας (70΄ Πετροπουλος), Δελατολας (48΄ Παγανης), Γιαννησοπουλος, Βιδαλης.

Α.Ο.ΣΥΡΟΥ (Ζαχαριου): Κωσταριδης (70΄Παναγιωτου), Κοκκαλης (40΄ Ρουσσος), Πριντεζης, Πιταουλης (50΄ Βασιλικος), Αλυφραγκης, Πριντεζης, Γκιουραι, Στεφανου, Πριντεζης (40΄Γαρας), Μπαιλας (65΄ Τρουμπετακης), Μπουλουμπασης.

DSCF4418NEOI AGALIAPAS-AOS-3-0-NEOIPAS-AOS-3-0-NEOI1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares