Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 17:47

Πρωταθλητής το ΕΠΑΛ Σύρου [pics-vid]

Μεγάλος νικητής του τελικού για το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων το ΕΠΑΛ Σύρου, που επικράτησε στο ΔΑΚ Νάξου 3-1 του ΓΕΛ Σαντορίνης, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή που μετά από πολλά χρόνια γυρίζει και πάλι στη Σύρο.

Από πλευρά θεάματος ο αγώνας είχε να προσφέρει αρκετά σε αυτούς που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου με τις δυνατές μονομαχίες να είναι το κυρίαρχο στοιχείο.

Το ματς

Το λύκειο της Σύρου ήταν καλύτερο και πήρε ψυχολογικό αβαντάζ, καθώς ευτύχησε να σκοράρει από νωρίς με τον MVBτης αναμέτρησης Ρομπέρτο Γκιουράι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, όταν μετά από παράλληλη μπαλιά του συμπαίκτη στον ΑΟ Σύρου Αλέξη Ξυγκάκη δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον εξουδετερωμένο Κατσίρη, κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια το ΓΕΛ Θήρας πήρε τον έλεγχο του αγώνα και έχασε 3-4 καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τον Αϊντινάι που ήταν η κύρια απειλή για τους Συριανούς να στέκετε ιδιαίτερα άστοχος στην τελική προσπάθεια.

Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου και κόντρα στην ροή του αγώνα το ΕΠΑΛ Σύρου ξαναχτυπά με τον Μουλίδη, ο οποίος άλλαξε όμορφα την μπάλα με τον Δεναξά και με άψογο πλασέ διπλασίασε (2-0) τα τέρματα για την ομάδα του.

Στην επανάληψη το ΕΠΑΛ Σύρου ήταν ακόμη καλύτερο και μπήκε δυνατά με γκολ και πάλι του Γκιουράι μόλις στο 38΄με τον νεαρό να κάνει το 3-0.

Το ΓΕΛ Θήρας προσπάθησε να μπει και πάλι στο παιχνίδι και είχε ένα δοκάρι με τον Αϊντινάι στο 48΄. Ο ίδιος παίκτης στο 56΄ήταν αυτός που μείωσε με πέναλτι σε 3-1 για το ΓΕΛ Θήρας, που αν και είχε ακόμη 1-2 καλές στιγμές δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο.

Το ΕΠΑΛ Σύρου θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα προς το τέλος του αγώνα, όπου είχε ένα δοκάρι μετά από σουτ του Καρίμαλη και 2-3 καλές στιγμές με τους Ξυγκάκη και Γκιουράι.

Πρόκριση

Το ΕΠΑΛ Σύρου για να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει τελικά τον τίτλο απόκλεισε κατά σειρά τους: ΓΕΛ Σύρου (4-0), ΓΕΛ Κέας (9-0), ΓΕΛ Τήνου (2-2, 4-2 πεν.). Το ΓΕΛ Θήρας που έφρασε στον τελικό μετά από 14 χρόνια (2001) απόκλεισε κατά σειρά τους εξής: ΕΠΑΛ Θήρας 1-0, ΓΕΛ Μήλου 5-1, ΓΕΛ Νάξου 3-1. Στην επόμενη φάση του πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος το ΕΠΑΛ Σύρου θα αντιμετωπίσει κάποιο σχολείο από την περιοχή του Πειραιά.
Διαιτητές: Μάκαρης, Κωτσαρής, Κούτρος.
Συνθέσεις
ΕΠΑΛ Σύρου (Δρυμαλάς): Κουλούρας, Γεράρδης, Ξυγκάκης (Παράβαλος Γ.), Μαραγκός, Μουλίδης, Αργυρός, Φωτεινιάς, Δεναξάς, Καρίμαλης, Γκιουράι, Παράβαλος Χ. (Καβαλάρης).
Αναπληρωματικοί: Κεράνης, Βουτσίνος, Σαμανίου, Λουλους.
ΓΕΛ Θήρας (Αδάμ): Κατσίρης, Αϊντάι, Λεκάι, Βλαβιανός, Ζερβάκης, Δακουτρός Ε., Προμιβάι (Φουστέρης), Πελεκάνος (Ακριβούλης), Ξαγοράρης, Κρεμύδας, Ζάνι.
Αναπληρωματικοί: Δακουτρός Γ., Κόλεφ, Βεισάκης, Ζώτος.

Φωτογραφίες από τον αγώνα και την απονομή ΕΔΩ

Το βίντεο από το πανηγύρι στα αποδυτήρια

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares