Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 00:45

Ισόπαλο το ντέρμπυ των Νέων στην Πάρο! [vid]

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ο ΑΟ Πάρου και ΠΑΣ Νάξου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 3-3.

Ο ΑΟΠ προηγήθηκε τρείς φορές, όμως ο ΠΑΣ είχε και τις τρεις φορές την δική του απάντηση να δώσει και μάλιστα να ισοφαρίσει με έναν παριανό στα «χασομέρια».

Αρκετός και πάλι ο κόσμος που ήρθε να δει το ματς στο Στάδιο της Παροικιάς, αρκετοί από αυτούς εκδρομείς από την γειτονική Νάξο.

Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, ο μεν ΑΟΠ για να ξεφύγει κι άλλο στην βαθμολογία ο δε ΠΑΣ για να πλησιάσει την προνομιούχο 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Το σκορ άνοιξε ο Κρουσταλάκης με κεφαλιά στο 24ο λεπτό και ισοφάρισε ο Φραγκίσκος με σουτ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 2ο ημίχρονο, χορτάσαμε όμορφα γκολ!

Την αρχή την έκανε ο ψηλόσωμος Σαρρής Κοσμάς στο 42ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και πέντε λεπτά αργότερα ο Σκιαδάς με δυνατό σουτ κεραυνοβόλησε τον Λάμπρου κάνοντας το 2-2.

Ο Σαρρής έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Παροικιώτες με ωραίο πλασέ από αριστερά στο 69ο λεπτό και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκιαδάς και πάλι με ένα ξερό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έδωσε τον βαθμό στην ομάδα της Νάξου.

ΑΟ Πάρου: (Τριανταφυλλάκος Δ.) Λάμπρου Σ., Καζο Λ., Χάλκος Θ., Σκιαδάς Σ., Σάμιος Π., Πρίνα Μ., Σαρρής Κ., Σένκα Ρ., Σαρρής Κ., Κρουσταλάκης Θ., Σκιαδάς Ν.

Πάγκος: Νταουτλάρι Κ., Φρατζεσκάκης Γ., Γκιόκα Ι., Δανιηλίδης Ι., Καραφυλλάκης Α., Ντόμπρης Κ., Φραντζής Χ.

ΠΑΣ Νάξου: (Μαράκης Π.), Καρανίκας Π., Ματάκιας Ε.Τ., Γκουνέλας Κ., Ξενάκης Μ., Μελανίτης Π., Καρούσης Σ., Φραγκίσκος Α.Μ., Πρεβόλης Σ., Βερύκοκος Γ., Δεγαΐτας Ν., Σκιαδάς Δ.

Πάγκος: Πετρόπουλος Δ., Γκοτζιάς Ε., Λαγογιάννης Π., Μανδηλαράς Γ., Κατσουρός Ι., BullariE., Σέργης Ι.

Δείτε εδώ… περισσότερες φώτος!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares