Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 20:25

Μεμετζή: Θέλω το καλύτερο για τον ΑΟ Θήρας

Την στεναχώρια της για την τροπή που πήραν τα πράγματα και την παραίτηση της από τον πάγκο του ΑΟ Θήρας εξέφρασε η Ελένη Μεμετζή έπειτα από επικοινωνία με το S.C.

Η κ. Μεμετζή αφού τόνισε ότι ο ΑΟ Θήρας αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στην ζωή της συνέχισε λέγοντας: «Θέλω το καλύτερο για τον ΑΟ Θήρας, μαζί ξεκινήσαμε από το τοπικό και φτάσαμε μέχρι την Α1. Έχω εισπράξει τεράστια αγάπη από τον κόσμο του νησιού και αυτό δεν το ξεχνώ ποτέ, όπως δεν θα ξεχάσω και την αγάπη από τις παίκτριες μου, οι οποίες στο άκουσμα της παραίτησης μου έκλαψαν».

Σχετικά με την απόφαση της η κ. Μεμετζή είπε: «Η απόφαση μου είχε παρθεί εδώ και αρκετό καιρό. Θέλοντας όμως το καλό της ομάδας περίμενα τη κατάλληλη χρονική στιγμή ώστε να υπάρξει χρόνος να αναπληρωθεί το κενό μου στην τεχνική ηγεσία».

Όσο για τις σχέσεις της με την διοίκηση του ΑΟ Θήρας η πρώην προπονήτρια της ομάδας της Σαντορίνης εκδήλωσε την επιθυμία της ώστε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι: «Η παραίτηση μου δεν θέλω να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα και στις σχέσεις που έχω με ανθρώπους στο νησί. Αποχωρώ σαν φίλη κρατώντας μόνο τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί με τις παίκτριες και τον κόσμο τα τελευταία χρόνια και πραγματικά δεν θέλω να συνεχιστούν οι αντιπαραθέσεις».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares