Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015 14:26

Διπλό χρυσάφι στη Νάξο για τον Νηρέα [pics]

Νίκη που του έφερε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχαν χθες οι Νέοι του Νηρέα στης Νάξο, όπου επικράτησαν με 0-1 του Πανναξιακού και διεκδικούν επί ίσοις όροις μία από τις δύο πρώτες θέσεις που θα τους οδηγήσει στο final four του πρωταθλήματος.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Πανναξιακός προσπάθησε να πάρει κεφάλι στο σκορ ειδικά στο 1ο μέρος, όπου ήταν καλύτερος και είχε 1-2 κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Στην επανάληψη ο Νηρέας ισορρόπησε το παιχνίδι και έκλεισε τους διαδρόμους, χτυπώντας στην κόντρα επίθεση, χωρίς όμως να φανεί απειλητικός.

Σε μία από αυτές τις αντεπιθέσεις, στο 56΄ο τερματοφύλακας του Πανναξιακού Καπίρης ανέτρεψε τον Χασάνι με τον κ. Φαν Άακεν να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Χασάνι στη συνέχεια νίκησε από τα 11 μέτρα τον Καπίρη, διαμορφώνοντας το 0-1 που παρά την πίεση του Πανναξιακού παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Φαν Άακεν και βοηθός ο Νεοκοσμίδης.

Πανναξιακός (Παραβατός): Καπίρης Ν., Καπίρης Ν-Κ., Σοφικίτης, Γκάμε, Λατίνας, Λεγάκης, Βρεττός, Ανεβλαβής, Κάπι (73΄Καραφυλίδης), Βαθρακοκοίλης, Καραπάτης (56΄Κουνάδης).

Νηρέας (Κορτιάνος): Ρούσσος, Κοτσαρης, Τσούκε, Καλαφάτης (68΄Παπαδημητρίου), Σκιαδάς (λ.τ. 25΄Σκανδάλης), Ντουσι, Χασάνι, Αρκουλής, Ζησιμόπουλος (50΄Αλιπράντης), Τζανακόπουλος (41΄Γκέτσι), Μάρκο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares