Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015 00:09

Χτυπήματα τελικών από τους μικρούς του ΑΟ Μυκόνου

Πλήρης επαναφορά για τα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών του ΑΟ Μυκόνου, που με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάκη Πούλο έχουν μπει πλέον για τα καλά στην διεκδίκηση των υψηλών θέσεων στους βαθμολογικούς πίνακες.

Τόσο το Παιδικό, όσο και το τμήμα Νέων του συλλόγου της Μυκόνου πέτυχαν δύο μεγάλες νίκες, με Αίαντα Σύρου και ΑΟ Σύρου αντίστοιχα.

Ξεκινάμε από τους Νέους, που την Παρασκευή (13/2) πέρασαν νικηφόρα από μέσα στην Σύρο, όπου παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, επικράτησαν με 5-1 του ΑΟ Σύρου. Ο Ντένις στο 22′ έκανε το 0-1 για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 38΄ο Μπάιλας. Η επανάληψη άνηκε ολοκληρωτικά στον ΑΟ Μυκόνου, που με ένα καταπληκτικό χατ τρικ του Ασλάνι (47′,52′,68′) και ένα γκολ του Μπομπάι στο 62′ έφυγαν με το χρυσό τρίποντο από την πρωτεύουσα. Η επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον Αίαντα στην Σύρο θα κρίνει πολλά όσον αφορά την πρόκριση στο F4 για τον ΑΟ Μυκόνου.

Διαιτητές ήταν οι: Μουτάφης, Τσιριγώτης και Βασάλος.

Συνθέσεις

A.O. Mυκόνου (Πούλος): Πετάι, Βερώνης Ε., Αναστασίου, Raja K. (68′ Κάνιουρας), Νάζος, Βερώνης Κ. (71′ Ελπεγια), Ντένις (75′ Τσάνης) , Μπομπάι (65′ Ματρίτσι), Λυκούρης (75′ Σιώζος), Ασλάνι, Δακτυλίδης (65′ Ντούρο)

Α.Ο. Σύρου (Ζαχαρίου): Πελεκάνος (69′ Παναγιώτου), Κοσκίνας (25′ Βασιλίκος), Μπάιλας Π., Πρίντεζης Π., Σκουλάτος, Στεφάνου, Πρίντεζης Κ. (32′ Ρούσσος), Πρίντεζης Φ. (62′ Γαρας), Μπάιλας Ε. , Μπουλουμπάσης Μ., Πιταούλης

Στον αγώνα της Κυριακής οι παίδες του ΑΟ Μυκόνου νίκησαν 3-0 τον Αίαντα, ισοβαθμώντας με τους Συριανούς στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, αλλά ο ΑΟ Μυκόνου άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό τέρμα του Τσάνη στο 26′, ο οποίος πήρε την μπάλα από την άμυνα και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε εύστοχα τον Κωσταρίδη. Στην επανάληψη ο ΑΟ Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 52′ με τον Μπομπάι με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0, με τον Σιώζο τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 56′ με σουτ λόμπα σχεδόν από το κέντρο να κάνει το 3-0 μέσα στους έξαλλους πανηγυρισμούς των συμπαικτών του. Τα ματς που ακολουθούν με Παναθηναϊκό Σύρου και ΑΟ Σύρου είναι πολύ κρίσιμα για την ομάδα του Μάκη Πούλου, καθώς με νίκες θα είναι με το ένα πόδι στο F4 της διοργάνωσης.

Διαιτητής ήταν ο Ρούσσος Γ.

Συνθέσεις

ΑΟ Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Κουσαθανάς (48′ Γεωργάκης), Πάπα, Κάνιουρας, Τσάνη, Καλογεράς (26′ Καραγιαννόπουλος), Ξυδάκης (53′ Καφεντζής), Μπομπάι, Δακτυλίδης, Δάρας

Αίας Σύρου (Βουτσίνος): Κωσταρίδης, Σκορδίνης (50′ Ευθυμίου), Κοτσιπιτσίνης, Καραμολέγκος (65′ Βαρθαλίτης), Βουτσίνος Μ., Πρίντεζης, Βαμβακούσης (36′ Λαζαρίνος), Γεράρδης, Μαραγκός, Βαρθαλίτης, Παράβαρος (65′ Βενέτης)

Ανταπόκριση Δημήτρης Γρυπάρης

PAIDES ME AIANTA1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares