Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 22:48

Λεγάκης αντί Παράβαλου, δηλώσεις Μοστράτου

Με την αντικατάσταση του τραυματία Παράβαλου από τον Νίκο Λεγάκη του Πανναξιακού και με τον Ενωσιακό προπονητή Γιώργο Μοστράτο αναχώρησαν οι εννέα Κυκλαδίτες που αύριο θα θα ενσωματωθούν στις Περιφερειακές ομάδες Νέων και Παίδων για τον αγώνα που θα δώσει την Τετάρτη Κόντρα στην Κρήτη.

Η Περιφερειακή ομάδα θα πραγματοποιήσει προπόνηση αύριο Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Σίγουρα στις τάξεις της ΕΠΣ Κυκλάδων επικρατεί ικανοποίηση για τις κλήσεις των παικτών από τις μικτές μας ομάδες, με τον προπονητή των Νέων Γιώργο Μοστράτο να τονίζει πόσο σημαντικές θα είναι για τα παιδιά οι συμμετοχές:

Οι εμπειρίες που θα πάρουν τα παιδιά θα είναι πολύ σημαντικές. Θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά στους προπονητές και τους εξειδικευμένους εκπρόσωπους της ΕΠΟ, που θα τα δουν και θα τα αξιολογήσουν”.

Όσον αφορά την ερώτηση μας σχετικά με το ρεκόρ κλήσεων ο κ. Μοστράτος είπε: “Μην ξεχνάτε ότι οι Μικτές ομάδες είναι η βιτρίνα της εκάστοτε Ένωσης. Αντικατοπτρίζουν την δουλειά που γίνετε στις ομάδες και στις Μικτές και από ότι φαίνεται εμείς δεν περάσαμε απαρατήρητοι με τις εννέα (9) κλήσεις. Για τα παιδιά μας αυτά είναι σημαντικά εφόδια για το μέλλον... Γενικά θεωρώ ότι αποτελεί τιμή για τις Κυκλάδες οι κλήσεις των 9 παιδιών αν λάβουμε υπόψιν τις συνθήκες που δουλεύουν και την έλλειψη συχνών προπονήσεων με τις Μικτές”.

Να θυμίσουμε ότι οι κλήσεις αφορούν τα εξής παιδιά: Τσορντανίδης από τον Ανδριακό, Ασλάνι και Νάζος από τον ΑΟ Μυκόνου, Καραδήμας από τον Αίαντα Σύρου, Λεγάκης από τον Πανναξιακό και ο Βλαβιανός από τον Πανθηραϊκό, ενώ στην ομάδα Παίδων κλήθηκαν τρεις παίκτες του ΠΑΣ Νάξου. Αυτοί θα είναι οι: Δεγαϊτας, Μανδηλαράς και Πρεβόλης.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares