Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 01:08

Προκρίσεις με άρωμα Κυκλάδων [pics]

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων πέτυχαν σε βάρος στις αντίστοιχες της Κρήτης οι δύο περιφερειακές μας ομάδες (Νέων και Παίδων).

Παίδες

Στους αγώνες που έγιναν χθες στο γήπεδο της Νέας Περάμου αρχικά οι παίδες στις 10:00 αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, επικρατώντας με 5-4 στα πέναλτι. Σκόρερ ήταν οι Τζούμας και Καραμανόλης που ισοφάρισαν σε 1-1 και 2-2 αντίστοιχα.

Στην διαδικασία των πέναλτι για την περιφέρεια μας σκόραραν οι: Ευαγγελέλης, Τζούμας, Τζοανάκης, Κεχαγιόγλου, Νομίδης.

Στην 18αδα των Παίδων συμμετείχαν οι: Μανδηλαράς και Δεγαϊτας.

Νέοι

Οι νέοι που πήραν την σκυτάλη στις 12:00 αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στην κανονική διάρκεια και στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με 7-6. Το 1-1 στην κανονική σιάρκεια πέτυχε στο 65΄ο Τριμάτης.

Στην διαδικασία των πέναλτι εύστοχοι ήταν οι: Κανάρης, Τριμάτης, Βλαβιανός, Θαρενος, Ασλάνι, Ιωάννου, Νάζος.

Στην αρχική ενδεκάδα των Νέων συμμετείχαν οι: Νάζος, Βλαβιανός, Τσορντανίδης, ενώ ως αλλαγή στο παιχνίδι πέρασε ο Ασλάνι.

Scouting

Τα παιδιά που δε συμμετείχαν στις 18αδες υπολογίζονται κανονικά, καθώς η σύνθεση βγαίνει μέσα από 25αδες παικτών και με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε αγώνα. Όπως είναι γνωστό τέτοιου είδους αγώνες αποτελούν μαγνήτη και για τους ανθρώπους που ασχολούνται με την ανάδειξη ταλέντων, με πολλούς από αυτούς να βρίσκονται χθες στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Περάμου. Ο scouter και υπεύθυνος του δικτύου ακαδημιών του Ατρόμητου Απόστολος Αποστόλου, όπως και ο προπονητής της ομάδας κ20 της Αθηναϊκής ΠΑΕ Γιώργος Κορακάκης ήταν μεταξύ αυτών και είχαν μια ειδική ματιά πάνω στους Κυκλαδίτες, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο Ατρόμητος μπαίνει ενεργά στην ποδοσφαιρική ζωή του Νομού μας και μετά την συνεργασία του με τον ΑΟ Μυκόνου θεωρείται θέμα χρόνου το επόμενο βήμα σε κάποιο άλλο νησί.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ενωσιακός προπονητής της Μικτής Νέων έκατσε στον πάγκο της ομάδας των Νέων έπειτα από πρόσκληση του Περιφερειακού προπονητή.

*Επίσης χθες στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου με τον δημοσιογράφο Άρη Γάτα, όπως και ο Γεν. Αρχηγός των Μυκονιατών Πέτρος Γιαβρούτας.

PEIFERIAKES 2015 N PERAMOS 1PEIFERIAKES 2015 N PERAMOS 2PEIFERIAKES 2015 N PERAMOS 3PEIFERIAKES 2015 N PERAMOS 4PEIFERIAKES 2015 N PERAMOS 5PEIFERIAKES 2015 N PERAMOS 6PEIFERIAKES 2015 N PERAMOS 7PEIFERIAKES 2015 N PERAMOS 8PEIFERIAKES 2015 N PERAMOSPERIFERIA PAIDES 2015

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares