Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 17:45

Μια ανάσα από το F4 ο ΠΑΣ Τήνου [pics]

Μια μεγάλη νίκη που τον φέρνει ένα βήμα πριν από την απευθείας είσοδο στο final four Νέων πέτυχε σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Π.Α.Σ. Τήνου επικρατώντας του Αίαντα Σύρου με σκορ 3-0.

Η ομάδα της Τήνου  ήταν καταιγιστική σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έδειξε πως δίκαια  βρίσκεται στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, βάζοντας σε περιπέτειες τον Αίαντα, που κινδυνεύει να μείνει εκτός της τελικής φάσης μετά από πολλά χρόνια.

Σκόρερ για την ομάδα της Τήνου ήταν οι χρυσές αλλαγές του Κου Σουμπασακου Διαμαντοπουλος και Παγανης καθώς και ο Γιαννησοπουλος. Πλέον με νίκη η ισοπολια την τελευταία αγωνιστική επί του Α.Ο. Μύκονου στην Μύκονο κατακτά και μαθηματικά την 1η θέση εκτός και αν η ομάδα της Μύκονου ηττηθεί στο τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής με τον Πάγο Σύρου όποτε βγαίνει και πρώτος ανεξαρτήτως αποτελέσματος την τελευταία αγωνιστική.

Οι φάσεις του αγώνα:

1' Ωραία παράλληλη μπαλιά του Γιαννησοπουλου από την αριστερή πλευρά δεν καταφέρνει ο Αρμακολας Ι. σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

10' Ο  Γιαννησοπουλος με ωραία ατομική ενέργεια αποφεύγει τον αμυντικό του Αγιαξ Ψαρρα το πλάσε όμως φεύγει λίγο άουτ.

17' Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Γιαννησοπουλου  ο Αρμακολας Ε. κερδίζει την κεφάλια άλλα η μπάλα φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Πριφτι.

25' Και πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννησοπουλου αυτή τη φορά ο Κελαδιτης από πλεονεκτική θέση στέλνει την μπάλα άουτ.

32' Δυνατό σουτ από τον Αρμακολα Ε. λίγο έξω από την περιοχή η μπάλα περνάει  λίγο άουτ από την εστία του Πριφτι.

39' Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Παραβαλο προς την μεγάλη περιοχή ο Δεναξας παίρνει φοβερή κεφάλια άλλα η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι του Απέργη και απομακρυνεται  από τους αμυντικούς του Π.Α.Σ. Τήνου.

Τέλος 1ου ημιχρόνου Π.Α.Σ. Τήνου- Αγιαξ Σύρου 0-0.

41' Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Αρμακολα Ε. από τα 40 μετρά άλλα και ταυτόχρονα εκπληκτική απόκρουση από τον τερματοφυλακα του Αγιαξ ο οποίος πετάγεται στην αριστερή του γωνιά  και διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

42'Εκτέλεση κόρνερ του Γιαννησοπουλου κεφάλια του Αρμακολα την οποία διώχνει με υπερένταση κόρνερ ο αμυντικός Αγιαξ.

42'Και πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννησοπουλου κερδίζει την κεφάλια ο Αρμακολας δεν διώχνει καλά την μπάλα ο τερματοφυλακας Πριφτι και στην επαναφορά σουτ του Αρμακολα απεκρουει και πάλι σε κόρνερ ο τερματοφυλακας του Αγιαξ

48'Νέο δυνατό σουτ από τον Βιδάλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πάλι μεγάλη απόκρουση από αμυντικό του Αγιαξ με 

το κεφάλι πάνω στην γραμμή του τέρματος.

50' Γκολ!!!!!!!!!!!!!Μέτα από ένα γέμισμα του Κελαδιτη στην μεγάλη περιοχή ο Γιαννησοπουλος επιχειρεί ένα σουτ το οποίο αποκρούει ο τερματοφυλακας του Αγιαξ ασταθές και στην επαναφορά ο Διαμαντοπουλος  που μόλις πριν τρία λεπτά είχε μπει στο ματς στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Πριφτι και κάνει το 1-0 για τον Π.Α.Σ. Τήνου.

70' Γκολ!!!!!!!!!!!!!Και πάλι από γέμισμα του Κελαδιτη ο Γιαννησοπουλος ξεφεύγει από την άμυνα του Αγιαξ και με διπλή προσπάθεια κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-0.

77'Γκολ!!!!!!!!!!!!! Μέτα από ωραία ατομική ενεργεία ο Παγανης  πέρασε οποίον βρήκε μπροστά του και με ωραίο πλάσε έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του  Πριφτι και διαμόρφωσε το 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Τέλος 2ου ημιχρόνου Π.Α.Σ. Τήνου - Αγιαξ Σύρου 3-0.

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ. Τήνου  και όλοι εμείς που αγαπάμε ο ποδόσφαιρο θέλουμε να ευχαριστήσουμε για ην πρωτοβουλία που πήραν  τα παιδιά της ομάδας Νέων του ΠΑΣ Τήνου, που με την συμβολική είσοδο  στο γήπεδο της τάξης των 2€ στο χθεσινό ματς χρήματα τα οποία θα διατεθούν   στο Κέντρο Υγείας Τήνου,  δείχνοντας πόσο ώριμα είναι πάρα το μικρό της ηλικίας τους έκαναν μία σημαντική πράξη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Π.Α.Σ. Τήνου (Σουμπασακος):1.Απεργης 2.Δενεκαριας 3.Ορφανος 4.Αρμακολλας Ε. 5.Κελαδιτης 6.Βιδαλης Α. (80'Παλαμαρης) 7.Βασιλας 8.Δελατολας (47'Διαμαντοπουλος) 9. Αρμακολλας Ο. 10.Γιαννησοπουλος 11.Αρμακολας Ι.(73'Παγανης)

Αίαντας Συρου (Βουτσινος):1.Πριφτι 2.Καραδημας 3.Λαζαρινος (75' Μαραγκος) 4.Ψαρρας (27'Σαμανιου) 5.Αργυρος 6.Βολτης 7.Μητσικας 8.Παραβαλος 9.Κουκουλης (80'Ρουσσος Ν.)10.Μουλιδης 11.Δεναξας

Δείτε φωτογραφίες του τραβήχτηκαν από τον Πανναγιώτη Μπουζαλάκου ΕΔΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares