Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 21:57

Πρωταθλητές Κυκλάδων οι Παίδες του ΠΑΣ Νάξου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Παίδων του ΠΑΣ Νάξου κατακτά το τρόπαιο και μάλιστα με τον ίδιο αντίπαλο, τον ΑΟ Πάρου. Πέρυσι το κατέκτησε στα πέναλτι στη Πάρο, φέτος καθάρισε πιο εύκολα στη Νάξο με πρωταγωνιστή τον Σταμάτη Πρεβόλη ο οποίος σημείωσε επτά γκολ συνολικά στο φάιναλ φορ, τρία εκ των οποίων στον τελικό … Ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε σε ένα χορταστικό τελικό με 4-2 του ΑΟ Πάρου, στο ημίχρονο είχε προβάδισμα με 2-1 αλλά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το ΔΑΚ Νάξου με το αίσθημα της αδικίας όχι τόσο για τις αποφάσεις (υπάρχει διαμαρτυρία για το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΣ με 2-1 στο τέλος του ημιχρόνου) του διαιτητή Φαν Αακεν όσο και το γεγονός ότι είναι Ναξιώτης και υπήρχε εντοπιότητα.

Η παράσταση όμως ήταν εντυπωσιακή. Ο ΑΟ Πάρου όπως και στον ημιτελικό προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 8ο λεπτό (Πρίνα) αλλά δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Σέργης και το ημίχρονο όπως αναφέραμε έκλεισε με 2-1 με γκολ – πέναλτι του Πρεβόλη στο 39ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος, οι ουσιαστικά γηπεδούχοι του ΠΑΣ επέβαλλαν το ρυθμό τους έκαναν το 3-1 με τον Πρεβόλη στο 48ο λεπτό, ο ΑΟ Πάρου μείωσε σε μία ακίνδυνη φάση στο 64ο λεπτό με τον Μαριάνο αλλά τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο Πρεβόλης ξαναχτύπησε σε κόντρα επίθεση δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στην κατάκτηση του τροπαίου για την ομάδα του.

Με τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν πανηγύρια, σαμπάνια και βεγγαλικά ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με ..βόλτα στη πόλη με συνοδεία αυτοκινήτων (!!!) Τα μετάλλια και τα κύπελλα παρέδωσαν οι πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Σιγάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Ιωαν. Μαργαρίτης και βέβαια ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μ. Μαργαρίτης. Το παρών ακόμη έδωσαν ο Πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Τσολάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Κυκλάδων Γιώργος Χωριανόπουλος και οι κ. Καφτηράνης όχι με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά με αυτήν του ανθρώπου του ποδοσφαίρου και μέλους της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπως και ο Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος Μανόλης Βάβουλας… Η πιο συγκινητική στιγμή όπως δήλωσε ο κ. Μαράκης ήταν όταν ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μαργαρίτης παρέλαβε το κύπελλο ήθους για την ανδρική ομάδα που πέρυσι ήταν η μοναδική στις Κυκλάδες που δεν πήρε καν κίτρινη κάρτα…

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Φαν Άακεν, Κολυμπίρης, Τσιριγώτης.
ΑΟ Πάρου (Ε. Φραντζής): Λούκης  Σ., Τσαντάνης (26’ Δραγάτης), Κούκος, Νικολόπουλος, Καραφυλλάκης, Γκιόκα, Σκιαδάς (20’ Γεωργιάδης, (44’ λ.τ. Καραγιαννόπουλος), Γιατράς, Σαρρής Αν. Μαριανός, Πρίνα.

Αναπληρωματικοί: Γεωργιάδης, Δραγάτης, Σαρρής, Χανιώτης, Καραγιαννόπουλος, Λούκης Β, Πατέλης

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης Π): Μανδηλαράς,  Κατσουρός , Κωστούλας - Σάββας , Λαγογιάννης), Σέργης Ι., Μαργαρίτης, Μπουλάρι, Δεγαίτας., Πρίντεζης (44’ Μαθιάσσος), Μελισσουργός (44’ Γρυλλάκης),  Πρεβόλης,

Αναπληρωματικοί: Γρυλλάκης, Σιδερής Κ., Σιδερής Ν – Π., Σέργης Γ., Μαθιάσος, Μαρούλης, Προμπονάς.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares