Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 17:33

Κουκάς: Δεν ωφελούν κανέναν οι ανακοινώσεις

Χωρίς άγχος πάει ο ΑΟ Μυκόνου στον ημιτελικό του πρωταθλήματος όπως δήλωσε στο S.C. ο ισχυρός άνδρας του σωματείου Αλέξανδρος Κουκάς.

Μπορεί ο αγώνας της Τετάρτης με τον Πανναξιακό να κρίνει πολλά για την φετινή χρονιά, αλλά όπως τόνισε και έχει τονίσει και στο παρελθόν ο κ. Κουκάς ο ΑΟ Μυκόνου έχει θέσει άλλες προτεραιότητες για την φετινή χρονιά που δεν είναι άλλες από την ανάδειξη νέων παιδιών από τα σπλάχνα της ομάδας.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΑΟ Μυκόνου που είναι μία ομάδα τίτλων θα γυρίσει την πλάτη στον τίτλο του πρωταθλητή, με την γενικότερη στάση πάντως του σωματείου να υποδηλώνει ότι η πρωτιά δεν αποτελεί αυτοσκοπό όπως άλλες χρονιές.

Τώρα όσον αφορά τον ίδιο τον κ. Κουκά μιλώντας στο s.cσχετικά με τον ημιτελικό τόνισε: «Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει. Δεν μας διακατέχει κανένα άγχος και δεν υπάρχει πίεση και όσο και αν αυτό ακούγεται κάπως… έτσι είναι τα πράγματα όπως σας τα λέω. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες με μεγάλη ιστορία και όποιος βρεθεί σε καλή μέρα θα είναι ο νικητής».

Σε ερώτηση μας σχετικά με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις ο κ. Κουκάς τόνισε: «Αυτά δεν ωφελούν κανέναν… Καλύτερα να αφήσουμε τις ανακοινώσει και να δουλέψουμε όλοι καλύτερα με τις ομάδες μας και ειδικά με τις ακαδημίες. Ο καθένας ας κοιτάει την ομάδα του και να κάνει ότι καλύτερο γι αυτήν».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares