Παρασκευή, 01 Μαΐου 2015 01:47

Διπλή Βαλκανιονίκης η Σαχά [vid]

Μεγάλη επιτυχία για την Ναξιώτισσα αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Ιωάννας Σαχά, η οποία στους Βαλκανικούς αγώνες Εφήβων - Νεανίδων που έγιναν στις 25-26/4 στην Oradea της Ρουμανίας κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα 100 και τα 200 μέτρα ύπτιο, υψώνοντας ψηλά την γαλανόλευκη και πιάνοντας παράλληλα τα όρια για την συμμετοχή της στους Πανευρωπαϊκούς που θα γίνουν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Άνεση

Η Σαχά του ΑΝΟ Γλυφάδας που προπονείτε υπό τις οδηγίες του Μίλτου Κανελλόπουλου και κατάγεται από το Φιλώτι και το Σκαδό της Νάξου φάνηκε σωστά προετοιμασμένη νικώντας σχετικά εύκολα τις αντίπαλες της που προερχόταν από χώρες των Βαλκανίων, όπως Τουρκία, Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία και πλέον πάει στο Πανευρωπαϊκό με τον 2ο καλύτερο χρόνο που την φέρνει στα φαβορί για το βάθρο.SAXA ORTHIA

Πρωτιά

Η Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση με 20 μετάλλια, μεταξύ αυτών και τα δύο της Ιωάννας, η οποία την πρώτη μέρα πήρε την 1η θέση στα 200 μ. ύπτιο με χρόνο 2:15:80, με δεύτερη την Βουλγάρα Τόμοβα (2:18:92) και 3η την Σέρβα Κρέβαρ (2:19:40). Το 2ο χρυσό ήρθε την επόμενη μέρα στα 100 μ. ύπτιο με χρόνο 1:04:00. Δεύτερη σε αυτή την κούρσα ήταν και πάλι η Τόμοβα με 1:04:61, με 3η την Σέρβα Τζεκάνκι (1:05:55).

Χωρίς Νάξο δεν γίνετε

Στα 16 της η Ιωάννα Σαχά προσπαθεί να συνδυάσει τον πρωταθλητισμό με τα απαιτητικά μαθήματα της και να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο δουλεύοντας εντατικά με τον προπονητή της Μίλτο Κανελλόπουλο. Η ίδια δηλώνει ότι ανυπομονεί να επισκεφθεί τη Νάξο τονίζοντας ότι: "Καλοκαίρι χωρίς Νάξο δεν γίνετε", ενώ για την μεγάλη της επιτυχία σημειώνει: «Πολύ σημαντικά τα μετάλλια στους Βαλκανικούς αλλά για μένα ο μεγάλος στόχος είναι οι Πανευρωπαϊκοί του Μπακού, όπου θα παλέψω για την καλύτερη δυνατή θέση. Θέλω να αφιερώσω αυτές τις νίκες στον προπονητή μου και την οικογένεια μου για την στήριξη που μου παρέχουν».

Η βαθμολογία και οι καλύτεροι χρόνοι

PINAKAS VALKANIKOI SAXA

 

ΒΙΝΤΕΟ

 

Κατηγορία ΚΟΛΥΜΒHΣΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares