Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 19:30

Ανακοίνωση ΠΑΣ Νάξου για τον F4 της Πάρου

Με αφορμή την ολοκλήρωση της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κυκλάδων Νέων που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας:

-      στην διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ Κυκλάδων.

-      Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στο Δήμο Πάρου οι οποίοι φρόντισαν για την άψογη Φιλοξενία (διαμονή & σίτιση) καθώς και την μετακίνηση των αθλητών μας.

-      στην εταιρεία «Ημερήσιες Κρουαζιέρες-Παντελαίος» η οποία φρόντισε για την μετακίνηση και επιστροφή των Φιλάθλων μας.

Απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας στην Ομάδα του Α.Ο Πάρου που κατέκτησε το τρόπαιο καθώς και στις υπόλοιπες ομάδες φιναλίστ του Θεσμού.

     Επειδή είναι δεδομένο ότι όλοι οι παραπάνω προσπαθούμε και έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου (αυτό είναι ξεκάθαρο), για την ανάπτυξη των αθλητών και των ομάδων στην περιοχή μας, οφείλουμε να σημειώσουμε και να σταθούμε στο μοναδικό μελανό σημείο της διοργάνωσης, προς αποφυγήν για το μέλλον. Το ελάχιστα μικρό διάστημα (12 ώρες) που μεσολάβησε από την λήξη του ημιτελικού μέχρι την έναρξη του τελικού ενώ ο νόμος προβλέπει το λιγότερο 24 ώρες.

   Παράλληλα εκφράζουμε την πικρία μας αφού μετά το τέλος του ημιτελικού και ενώ είχε προηγηθεί η καθυστέρηση των 2 ωρών, στην προφορική επικοινωνία που είχε ο προπονητής μας με τον κύριο Καφτηράνη εκείνος συμφώνησε αμέσως για την αλλαγή της ώρας του αγώνα, ζήτησε όμως και τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας της Πάρου όπως προβλέπει ο κανονισμός. Κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό από την διοίκηση του Α.Ο Πάρου….. Αφού η ομάδα μας ήταν δρομολογημένο από την ΕΠΣ να αποχωρήσει αργά το βράδυ της Κυριακής , οι διαιτητές αποχώρησαν από την Πάρο το απόγευμα και η ομάδα της Πάρου δεν είχε θέμα μετακίνησης, ήταν πολύ εύκολο, ασφαλέστερο και ηθικότερο να γίνει το αίτημά μας δεκτό και να γίνει το παιχνίδι αργότερα σημειωτέον δε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι όφειλαν να το επιδιώξουν σθεναρά....

Ο ΠΑΣ Νάξου έδειξε κατανόηση εξ’ αρχής κατά τον ορισμό των παιχνιδιών αφού η αργία της πρωτομαγιάς είχε δημιουργήσει ανωμαλία στα δρομολόγια. Όμως ο 1ος Ημιτελικός καθυστέρησε να ξεκινήσει όχι με υπαιτιότητα του ΠΑΣ Νάξου ή του ΠΑΣ Τήνου αλλά γιατί ο Α.Ο Πάρου ζήτησε ταυτοπροσωπία όλων των αθλητών όλων των αποστολών και έτσι φθάσαμε στο σημείο να καθυστερήσουν οι αγώνες και να μην υπάρχει αρκετός χρόνος να ξεκουραστούν οι αθλητές. Όλα τα παραπάνω δεν τα αναφέρουμε σε σχέση με το αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να ήταν το ίδιο και μετά μία εβδομάδα. Τα αναφέρουμε διότι πρωταρχικό μέλημα όλων μας πρέπει να είναι η ασφάλεια και η υγεία των αθλητών αλλά και η ορθή τήρηση των κανονισμών. Ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη αν συνέβαινε (ο μοι γένοιτο) κάποιο ατύχημα;;; Ευτυχώς όλα κίνησαν ομαλά και δεν συνέβη.

   Προσθέτοντας σε όλα αυτά και την δική μας ολιγωρία καταθέτουμε τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν με σκοπό την βελτίωση και όχι τον καταδικασμό. Όταν προσπαθούμε (όλοι μας) μια ολόκληρη περίοδο να εξασφαλίσουμε στους αθλητές μας το καλύτερο και τους παρέχουμε το ιδανικότερο δυνατό από άποψη παροχών και τεχνογνωσίας οφείλουμε να τους προστατέψουμε και δεν είναι δυνατόν να δυναμιτίζουμε την όλη προσπάθεια και να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία τους μέσα σε μία μέρα οποιοδήποτε κι αν είναι το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

   Τέλος ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές των Κυκλάδων καλή υγεία και πάντα επιτυχίες.

    

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares