Παρασκευή, 08 Μαΐου 2015 09:43

Μόνο τρίποντο απέναντι στον Πυθαγόρα

Ο Χριστοφορος Τσατσαρωνης μιλάει για την πρεμιερα των μπαραζ  Μόνο τρίποντο απέναντι στον Πυθαγόρα - Στον Κανάρη ξεκαθαρίζουν οτι κοιτάνε ένα ένα τα παιχνίδια του μαραθωνίου για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία - «Αν σκεφτούμε παραπάνω, θα επηρεαστούμε» λέει ο τεχνικός των πρωταθλητών Χίου. Ο Χριστοφορος Τσατσαρωνης μιλάει για την πρεμιερα των μπαραζ Μόνο τρίποντο απέναντι στον Πυθαγόρα - Στον Κανάρη ξεκαθαρίζουν οτι κοιτάνε ένα ένα τα παιχνίδια του μαραθωνίου για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία - «Αν σκεφτούμε παραπάνω, θα επηρεαστούμε» λέει ο τεχνικός των πρωταθλητών Χίου.

Ένα ένα θέλουν να κάνουν τα βήματα στα Νένητα σε ότι αφορά την συμμετοχή του Κανάρη στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Πρώτος στόχος το τρίποντο στην πρεμιέρα, το προσεχές Σάββατο απέναντι στον πρωταθλητή Σάμου Πυθαγόρα Κοντακαίϊκων, που υποδέχονται στα Νένητα. Πάντα η πρεμιέρα σε αυτά τα τουρνουά, με τους συνεχόμενους αγώνες, είναι σημαντική, όπως αναφέρει ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης, υπογραμμίζοντας ότι εάν το κερδίσει ο Κανάρης θα μπορέσει να ατενίζει την συνέχεια του μαραθωνίου του 10ου ομίλου ακόμη καλύτερα.

«Εμείς κοιτάμε το παιχνίδι με τον Πυθαγόρα. Δεν έχουμε δει κάτι από την συγκεκριμένη ομάδα. Από τις άλλες έχουμε εικόνα. Πάμε στην πρεμιέρα με σοβαρότητα και θέληση να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με τους 3 βαθμούς το Σάββατο» ανέφερε ο προπονητής του Κανάρη στην «Α.Χ.». Συμπλήρωσε σε ότι αφορά το αγώνα της προσεχούς πρεμιέρας: «Πιστεύω ότι θα μετρήσει πολύ η έδρα στην 1η αγωνιστική στο παιχνίδι μας απέναντι στον Πυθαγόρα. Θα πιέσουμε από την αρχή να πάρουμε αυτό που επιδιώκουμε. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα παραπάνω, μόνο στο 1ο παιχνίδι. Και μετά βλέπουμε. Αν σκεφτούμε παραπάνω, θα επηρεαστούμε. Στα επόμενα ματς εάν έχουμε το Σάββατο θετικό αποτέλεσμα, θα αρχίζει να παίζει ρόλο και η ψυχολογία».

Μπορεί ο τεχνικός του Πανναξιακού να χρίζει φαβορί τον Κανάρη στον 10ο όμιλο, όμως ο ομόλογος του, στα Νένητα, θεωρεί ότι όλοι ξεκινάνε από το ίδιο σημείο. «Κάθε ομάδα έχει 25% πιθανότητες. Όσο προχωρούν τα παιχνίδια, είτε αυξάνεται αυτό το ποσοστό, είτε θα λιγοστεύει. Όλοι προσπαθούν να βγάλουν από πάνω τους την ετικέτα του φαβορί» είπε ο κ. Τσατσαρώνης, σημειώνοντας ότι έχει δει (έστω και μέσα από βίντεο), Πανναξιακό και Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, τονίζοντας: «είναι ομάδες στα μέτρα μας. Μπορεί να είναι λίγο καλύτερες, λίγο χειρότερες, σε λεπτομέρειες παίζονται πολλά. Πάντως μέσα στη Χίο μπορούμε να τους χτυπήσουμε».

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας στο νησί μας, ο προπονητής των νέων πρωταθλητών, επαναλαμβάνει ότι δίκαια πήρε η ομάδα του τον τίτλο. «Αντιμετωπίσαμε την κατάκτηση του τίτλου, ψύχραιμα και ταπεινά. Υπέρ-δίκαια φτάσαμε εδώ. Χωρίς να έχουμε σε κανένα παιχνίδι, καμία ομάδα που να έχει παράπονα από την διαιτησία και ούτε ομάδες, φίλα προσκείμενες σε εμάς που θα μας έκαναν χάρη για κάποια αποτελέσματα» λέει ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης, προσθέτοντας: «ότι πήραμε, το πήραμε με την αξία μας!».

Καυστικός είναι στην απάντηση που δίνει ο Χιώτης έμπειρος τεχνικός σε ότι αφορά, «πόσο θέλουν στα Νένητα την άνοδο», λέγοντας: «Είναι μεγάλη ανάλυση αυτό και δεν είναι του παρόντος να το συζητήσουμε. Όπως είμαι σίγουρος ότι όλοι μας σκεφτόμαστε να πετύχουμε αυτό που φαντάζουμε πολύ δύσκολο, άλλο τόσο είμαι σίγουρος πως εάν καταφέρουμε αυτό που είναι όνειρο για το ποδόσφαιρο της Χίου, κανένας δεν θα συμπαρασταθεί ώστε μια ομάδα της Χίου, να μπορέσει να αντέξει όλο αυτό το βάρος, οικονομικά κατά κύριο λόγο, ώστε να ανταπεξέλθει στην Γ΄ Εθνική. Αλλά και πάλι αυτό που όλοι η οικογένεια του Κανάρη, σκέφτεται, είναι να κάνει το καθήκον της. Με πολύ λίγα λόγια και κοιτώντας μόνο την ουσία και τα έργα!».

Στα Νένητα, συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας, με τον Χριστόφορο Τσατσαρώνη, να ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή φιλικών συναντήσεων. «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις ομάδες που προσφέρθηκαν και κάναμε φιλικά. Την Καλαμωτή και τον προπονητή της Δημήτρη Ντούλη, καθώς και τους Πέτρο Λιτσάκη και Μιχάλη Χατζηδάκη, που επιμελήθηκαν και έφτιαξαν μια επίλεκτη ομάδα που δώσαμε προπονητικά φιλικά» είπε ο τεχνικός των πρωταθλητών Χίου.

ΔΗΜ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ  (Αλήθεια της Χίου)

    

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares