Σάββατο, 09 Μαΐου 2015 14:48

Ευχαριστεί και προσκαλεί ο Πανναξιακός

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη νέα μεγάλη επιτυχία, να κερδίσουν στον πρώτο αγώνα για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής μέσα στην έδρα του στην Μυτιλήνη.

Ευχαριστεί επίσης όλους τους παράγοντες της ακριτικής Αιγαιοπελαγίτικης ομάδας για την άριστη φιλοξενία της αποστολής του Πανναξιακού και τους συγχαίρει για την παραδειγματική επίδειξη αθλητικού πνεύματος και ήθους.

Τέλος προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους της Νάξου να έρθουν στο ΔΑΚ την Τρίτη 12 Μαΐου στις 5 το απόγευμα, να παρακολουθήσουν τον κρισιμότερο αγώνα για την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία με αντίπαλο τον Κανάρη Νενητών Χίου.

Μαζί θα γιορτάσουμε τις συνεχείς επιτυχίες της ομάδας μας με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Σημείωση: Για την είσοδο στο γήπεδο έχουν εκδοθεί εισιτήρια από την ΕΠΟ αξίας 10 € (κανονικά) και 5 € (φοιτητικά - μαθητικά) ενώ ενημερώνουμε ότι για τα μπαράζ δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

Για το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.

Το γραφείο τύπου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares