Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 16:23

Αναγνώστου: Τυχερός ο Πανναξιακός

Ο Προπονητής του Πυθαγόρα Ηλίας αναγνώστου μιλώντας στην εφημερίδα "Αλήθεια Χίου" ανέλυσε τα αίτια της ήττας της ομάδας του κόντρα στον Κανάρη, ενώ σχολίασε και τον άλλο αγώνα του ομίλου Διαγόρας – Πανναξιακός.

Ο τεχνικός του Πυθαγόρα παρά τη μεγάλη νίκη του Πανναξιακού στη Λέσβου συνεχίζει να χρίζει φαβορί τους Κανάρη και Διαγόρα, ενώ χαρακτήρισε τη νίκη του Πανναξιακού ως τυχερή.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

«Το παιχνίδι δεν ήταν από τα καλύτερα που κάναμε. Δεν μπήκαμε καλά. Για πολλούς λόγους έγινε αυτό. Η ομάδα δεν έχει μάθει να παίζει σε τέτοιου βαθμού δυσκολίας παιχνίδια, δεν είναι έτοιμη για τέτοια ματς. Σίγουρα ο Κανάρης ήταν πιο έτοιμος από εμάς. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε γκολ. Αυτός ήταν ο στόχος. Το δεχτήκαμε όμως στο 43΄ και η επίτευξη του 2ου γκολ στο 48΄ νομίζω ότι ήταν καταδικαστική για εμάς. Προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές να αλλάξουμε το σύστημα και να αντιδράσουμε. Το πετύχαμε μέχρι ενός σημείου, αλλά δεν έφτανε για να φέρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Στα αποδυτήρια είπα στα παιδιά, πριν την έναρξη, ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, οι εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια θα είναι θετικές για εμάς. Προσπαθούσαμε να μπούμε μέσα, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Δεν μπήκαμε τόσο δυνατά και με όσο ενθουσιασμό έπρεπε.

Ο Κανάρης έχει ταχύτητα, κοντρολαρισμένους παίκτες, που ξέρουν τις θέσεις που παίζουν. Θα είναι μια από τις δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Η άλλη θα είναι ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής. Ο αγώνας της Παρασκευής του Διαγόρα με τον Πανναξιακό, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Ο Διαγόρας είναι πολύ καλή ομάδα θα μπορούσε να είχε άλλο αποτέλεσμα. Η Νάξος  φάνηκε πιο τυχερή και πήρε το ματς. Σαν γενική εικόνα από τις πληροφορίες που είχα, ο Διαγόρας είναι καλύτερη ομάδα.

Εμείς τώρα την Πέμπτη θα υποδεχτούμε τον Διαγόρα και μετά πάμε στη Νάξο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Μέχρι τέλους θα πάμε σε όλα τα ματς. Αυτός ήταν ο στόχος της διοίκησης, να χαρούμε την συμμετοχή μας και να γεμίσουμε με ακόμη περισσότερες εμπειρίες.

Στο πρωτάθλημα της Α΄ Σάμου είναι υποχρεωτικό να αγωνίζονται σε όλο το 90λεπτό δυο παίκτες κάτω 17 ετών. Δηλαδή σε όλο το πρωτάθλημα παίζαμε με 2 παιδιά 15 και 16 ετών, που βέβαια δεν έχουν την ετοιμότητα να διαχειριστούν τέτοιου είδους ματς όπως αυτό που δώσαμε το Σάββατο στα Νένητα, όπου ουσιαστικά πάμε με άλλη 11άδα στα μπαράζ και με άλλη παίζαμε στο Πρωτάθλημα Σάμου».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares