Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 20:59

Αθλούμαι, παίζω, διασκεδάζω στα καλοκαιρινά camp

Με το σλόγκαν «Αθλούμαι, παίζω, διασκεδάζω» ο Ναξιακός Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώσει την έναρξη ενός ξεχωριστού καλοκαιρινού καμπ για τα δεδομένα της Νάξου και των Κυκλάδων.

Ο λόγος για τα Multi Sports Camp για παιδιά από 5 έως 13 ετών και τα οποία περιλαμβάνουν τρία Ολυμπιακά αθλήματα: στίβος, βόλεϊ και κολύμβηση και θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο χώρο του Σταδίου της Χώρας Νάξου.

Τα Multi Sports Camp έχουν πενθήμερη διάρκεια (από Δευτέρα έως Παρασκευή) θα ξεκινούν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στις 1 το μεσημέρι. Στη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε δύο από τα τρία αθλήματα (ανάλογα με τη περίοδο) και ενδιάμεσα στη διάρκεια του διαλείμματος που θα πραγματοποιείτε στο χώρο κάτω από τις κερκίδες του σταδίου της Χώρας Νάξου θα μπορούν όχι μόνο να ξεκουράζονται αλλά να λαμβάνουν και ένα υγιεινό σνακ.

Σκοπός των Multi Sports Campόπως αναφέρεται και στο moto είναι να μπορέσουν τα παιδιά να παίξουν, να έχουν μία πρώτη γνωριμία με τα Ολυμπιακά αθλήματα, να διασκεδάζουν γνωρίζουν και δημιουργώντας νέους φίλους και κυρίως μέσα από το παιχνίδι να αγαπήσουν, να γνωρίσουν και να μυηθούν στα μυστικά του αθλητισμού αλλά και να πάρουν τις βάσεις για τον σωστό υγιεινό τρόπο ζωής και την «διά βίου άσκηση».

Η έναρξη των Multi Sports Camp έχει οριοθετηθεί χρονικά με τη λήξη της σχολικής χρονιάς, στις 16 Ιουνίου και έως τις αρχές Σεπτεμβρίου και τα αθλήματα θα λάβουν χώρα τόσο στο στάδιο της Χώρας Νάξου (στίβος), όσο στο Κλειστό γυμναστήριο (βόλεϊ) και στο Βίντσι (κολύμβηση). Στη διάρκεια τωνcampοι λιλιπούτειοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν και να δουν σε ποιο άθλημα κλίνουν, να εξετάσουν τις προοπτικές και κυρίως την ικανότητά τους ώστε σε βάθος χρόνου να κάνουν τη σωστή επιλογή αθλήματος και να μπορέσουν αργότερα να γίνουν και οι αυριανοί πρωταθλητές της Νάξου.

Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Σοφία Οικονόμου, η οποία έχει πλούσιο βιογραφικό στο χώρο του αθλητισμού: Απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού Θεσσαλίας (Τρικάλων) με ειδικότητα αναψυχής ανοιχτών χώρων - οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού, τένις, ναυαγοσώστης και εκπαιδεύτρια ναυαγοσωστών. Έχει εργαστεί για το Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού και για χρόνια στα προγράμματα κολύμβησης που διοργανώνει ο οικείος Δήμος την καλοκαιρινή περίοδο. Τέλος έχει διατελέσει προπονήτρια στίβου στον Πανναξιακό και προπονήτρια βόλεϊ στην ομάδα του Φιλωτίου. 

Για εγγραφές και πληροφορίες: 6984 - 315172 & 6981 – 447112

Σελίδα: facebook.com/pages/Naxos-Multi-Camp

AFISA CAMP

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares