Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 12:37

Το πιο κομβικό ματς της χρονιάς

Στην στήριξη του κόσμου του που είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας ελπίζει ο Πανναξιακός στο κομβικής σημασίας στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής από την Λέσβο.

Οι παίκτες του Γιώργου Προμπονά είναι πανέτοιμοι για το αυριανό ντέρμπι και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.afisa diagoras

Θυμίζουμε ότι ο Πανναξιακός κατέχει την πρώτη θέση με 7 βαθμούς του μίνι ομίλου των τεσσάρων με τον Κανάρη να ακολουθεί με 5 και τον αυριανό αντίπαλο Διαγόρα με 4.

Όπως γίνεται αντιληπτό με ενδεχόμενη νίκη η ομάδα της Νάξου κάνει ένα μεγάλο βήμα για την επιστροφή της στην Γ’ Εθνική.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι:

Αύριο στις 15:00 λοιπόν το φίλαθλο κοινό της Νάξου θα πρέπει να δώσει το βροντερό παρόν στο ΔΑΚ.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

Την Πέμπτη 22 Μαΐου στις 15.00, ο Πανναξιακός Α.Ο. δίνει ένα ακόμα καθοριστικής σημασίας αγώνα μπαράζ για την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Αυτή την φορά αντιμετωπίζει στην έδρα του, το ΔΑΚ Νάξου, τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Μυτιλήνης και με στόχο τη νίκη προσκαλεί τους φιλάθλους της Νάξου να σταθούν στο πλευρό της ομάδας για να πανηγυρίσουμε μια ακόμη επιτυχία και να βρεθούμε ένα βήμα από το ποδοσφαιρικό "σαλόνι" της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Πανναξιακός εκτός της αμέριστης στήριξης από τον κόσμο του έχει και την βοήθεια των πολύτιμων χορηγών του που είναι οι εξής:

xorigoi

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares