Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 19:49

Ελάτε... Όλοι θέλουμε έναν μεγάλο ΑΟΣ

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στα διοικητικά του ΑΟ Σύρου ένας “ταπεινούς εργάτης” της ομάδας, ο κ. Ιάκωβος Μπαλτάς που προσφέρει πολλά με τη συμμετοχή στου στη διοίκηση του Συριανού σωματείου θέλησε να εκφράσει την σκέψη του και τον προβληματισμό του δημόσια, μέσω της παρακάτω επιστολής που απέστειλε στα ΜΜΕ.

Ο πολύς θόρυβος και η προσπάθεια κάποιων να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία τη ομάδας που μετά τα τρία χρόνια της επανεμφάνισης της είδε φέτος τον κόσμο να αρχίζει να ''ζεσταίνεται'' με την ιδέα του ΑΟΣ σίγουρα, πράγμα που παρακινεί πολλούς να θέλουν να συνδράμουν στην ομάδα, έστω και αν προσπαθούν να το κάνουν με λάθος τρόπο.

Ο κ. Μπαλτάς λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος και προσπαθεί μέσω της επιστολής του να καλέσει όλους να συμπορευθούν με τον ΑΟΣ, χωρίς να κοιτάζουν τα προσωπικά οφέλη και τις εμπάθειες που τυχών έχουν.

Αναλυτικά το μήνυμα του κυρίου Μπαλτά αναφέρει:

ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω δημοσιά,πότε δεν το έκανα στο παρελθόν και ούτε προκειτε να το κάνω στο μέλλον,θα ήθελα να εκφράσω τη προσωπική μου άποψη όσον άφορα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ήμερων για τον Α.Ο.Σ ΜΑΣ.

Πριν περίπου 10μηνες μου ζητήθηκε να συμμετάσχω ενεργά στα δρώμενα της αγαπημένης μου ομάδας,το θεώρησα μεγάλη τιμή προς το πρόσωπο μου(ολοι ξέρουν από μικρο παιδί πόσο αγαπώ αυτό το σωματείο) ποτε μα πότε δεν θα το έκανα για προβάλλω τον ευήλατο μου η τη δουλειά μου ,απεναντίας δαπάνησα πολύ χρόνο από την εργασία μου και την οικογένεια μου,όμως το έκανα με ευχαρίστηση και πάρα πολύ μεγάλη αγάπη.

Πάμε στο δια τ αυτά τώρα,πολλά ακούγονται (κοντεύουμε χειρότεροι από την ιστορία με τους Άραβες στον ΠAO η τον Θείο από το Αμερικα τοτε στην ΑΕΚ),Ο Φώσκολος φεύγει ….,έχουν δηλώσει ενδιαφέρον κάποιοι για δεύτερο ψηφοδέλτιο…..,Ο φίλος Κώστας Κοκκαλης εχει μια ομάδα 7-8 ανθρώπων που θελουν να συμμετάσχουν ψυχικά και υλικά στην ομάδα…..από ότι φαίνεται πουλάει αυτή η ομάδα.

ΤΟ ΘΕΜΑ όμως είναι ένα να μπορέσουμε όλοι μας να το αξιοποιήσουμε ολο αυτό. Για μένα το ζητούμενο είναι ένα οποίος και είναι ο Πρόεδρος της ομάδας (δεν κολλάω σε ονόματα ούτε είναι δήλωση στήριξης σε κανέναν) να μπορέσουμε όλοι μας να ξανακάνουμε τον κόσμο να καρδιοχτυπά και να αγωνια πότε θα έρθει η Κυριακή για να πάει γηπεδο όπως άλλοτε,να ζήσουν οι ποιο νέοι αυτό που νιώσαμε και ζήσαμε εμείς γι αυτη την ομάδα. Εκεί που θέλω να εστιάσω την προσοχή.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΟΙ Ο ΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΧΕΙ…. Οι πόρτες της ομαδας είναι ανοιχτές για όλους και το παν είναι να υπάρχει ηρεμία και σοβαρότητα στην ομάδα όπως και φέτος,ασχετα με το ποιος θα είναι πρόεδρος…

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ…

ΜΠΑΛΤΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

ΥΓ 1.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ

ΥΓ 2.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares