Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 22:53

Όσοι χτυπούν Φώσκολο, χτυπούν και τον ΑΟΣ

Οι ακαδημίες του ΑΟ Σύρου και ο υπεύθυνος Γιάννης Ζαχαρίου τάσσονται υπέρ του Γιώργου Φώσκολου και καλούν όποιον θέλει να έρθει και να προσφέρει στον ΑΟ Σύρου χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα. Οι ακαδημίες του ΑΟ Σύρου και ο υπεύθυνος Γιάννης Ζαχαρίου τάσσονται υπέρ του Γιώργου Φώσκολου και καλούν όποιον θέλει να έρθει και να προσφέρει στον ΑΟ Σύρου χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα.

Από τους πρώτους στόχους του ΑΟ Σύρου και αυτόν που επαναδραστηριοποίησαν τον σύλλογο πριν τρία χρόνια ήταν η δημιουργία μίας οργανωμένης ακαδημίας που θα λειτουργεί μέσα σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο παράγοντας ταλέντα και πάνω από όλα σωστούς αθλητές.

Σήμερα, η λειτουργία των ακαδημιών βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο και αυτό οφείλεται σίγουρα στους ανθρώπους που την περιβάλουν, αλλά και στην διοίκηση του ΑΟ Σύρου και ειδικά του προέδρου Γιώργου Φώσκολου που έχει δώσει λευκή επιταγή στον υπεύθυνο κ. Γιάννη Ζαχαρίου και στους ανθρώπους που της απαρτίζουν.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή αυτοί οι άνθρωποι να στείλουν ένα έμμεσο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου και να καυτηριάσουν τις όποιες προσπάθειες ZAXARIOU SIMAγίνονται για ''καθαίρεση'' του, αφού πίσω από αυτές τις κινήσεις κρύβονται ακόμα και σχέδια ακραίας εμπορευματοποίησης του κλάδου των ακαδημιών στη Σύρο, με τον Γιώργο Φώσκολο να κλείνει τα αυτιά στις σειρήνες και να στηρίζει τα δικά του παιδιά... τα ΑΟΣάκια όπως τα αποκαλεί.

Την στήριξη στο πρόσωπο του προέδρου ανέλαβε να δηλώσει δημόσια ο υπεύθυνος Γιάννης Ζαχαρίου, ο οποίος τόνισε: ''Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Γιώργος Φώσκολος είναι ένα ζωντανό κομμάτι του ΑΟ Σύρου που όλοι τόσο αγαπάμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε και να στηρίξουμε τον πρωτεργάτη της επαναφοράς του μεγάλου ΑΟΣ. Κάθε προσπάθεια σπίλωσης και αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του θεωρούμε ότι είναι πράξη που στρέφεται με τα συμφέροντα του ΑΟ Σύρου'' είπε ο κ. Ζαχαρίου και συνέχισε προτείνοντας: ''Ο κ. Φώσκολος έχει απευθύνει ανοικτό κάλεσμα προς όλους όσους αγαπάνε τον ΑΟ Σύρου και θέλουν να συνεισφέρουν με οποιονδήποτε τρόπο... Αυτό θα κάνουμε και εμείς ως ακαδημίες τους συλλόγου... είναι απλό θα προσφέρουμε στο έργο της διοίκησης. Ας έρθουν λοιπόν όλοι οι επίδοξοι κοντά στον σύλλογο και ας αφήσουν τις καφενειακές συζητήσεις και μαγειρέματα, ειδάλλως ας κάτσουν στην άκρη να παριστάνουν τους '' μαθητευόμενους μάγους''.

FOSKOLOS-RAOUZAIOS-PIRGOS

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares