Σάββατο, 23 Μαΐου 2015 12:24

Πανναξιακός η μπαράζ στην ισοβαθμία

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και ο Πανναξιακός με νίκη στο επόμενο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Κανάρη στα Νένητα θα είναι η ομάδα που θα καταλάβει και μαθηματικά την 1η θέση του ομίλου και θα επιστρέψει στα σαλόνια της football league 2.

Πολύ πιθανά όμως είναι και τα σενάρια ισοβαθμίας, καθώς Πανναξιακός, Κανάρης και Διαγόρας συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες ώστε να μοιραστούν την πρώτη θέση του ομίλου και έτσι η πρωτιά αν ξεκαθαρίσει βάση αυτών που ορίζει ο ΚΑΠ.

Πάμε όμως να δούμε την βαθμολογία όπως έχει αυτή τη στιγμή και τις επόμενες αγωνιστικές:

ΜΠΑΡΑΖΑΝΟΔΟΥΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE 2

 

Ομάδα

ΑΓ.

Βαθ

Ν

Ι

Η

Γκολ

1

 ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

4

8

2

2

0

7-3

2

ΚΑΝΑΡΗΣ

4

8

2

2

0

5-1

3

ΔΙΑΓΟΡΑΣ

4

5

1

2

1

5-4

4

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

4

0

0

0

4

1-10

5η Αγωνιστική

Διαγόρας – Πυθαγόρας

Κανάρης – Πανναξιακός

5η Αγωνιστική

Πυθαγόρας – Πανναξιακός

Διαγόρας - Κανάρης

Στους παραπάνω πίνακες λοιπόν βλέπουμε ότι η βαθμολογία και το πρόγραμμα τρέφουν πολλά σενάρια για ισοβαθμίες τα οποία φυσικά καταρρίπτονται με ενδεχόμενη νίκη του Πανναξιακού στην Χίο, που ταυτόχρονα θα του δώσει και την πρωτιά του ομίλου.

Το άρθρο 20 του ΚΑΠ που στην προκειμένη περίπτωση ισχύει αναφέρει ότι σε περίπτωση διπλής ισοβαθμίας ή τριπλής ισοβαθμίας εξετάζονται οι βαθμοί που έχουν συλλέξει στα μεταξύ τους παιχνίδια οι ομάδες.

Ας εξετάσουμε όμως τα πιθανά βαθμολογικά σενάρια που λένε τα εξής:

1) Με νίκη στη Χίο ο Πανναξιακός παίρνει την πρωτιά ανεξάρτητα ισοβαθμιών, αφού δεν μετρά καμία ήττα και αντιθέτως έχει νικήσει Κανάρη και Διαγόρα.

2) Σε ισοβαθμία του Πανναξιακού με τον Κανάρη θα έχουμε αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα, όπως ορίζει το άρθρο 20 του ΚΑΠ, καθώς για να επιτευχθεί αυτό το σενάριο θα πρέπει να υπάρξει ισοπαλία μεταξύ τους την Δευτέρα, πράγμα που δεν δίνει σε καμία ομάδα το προβάδισμα στα μεταξύ τους παιχνίδια.

 

3) Σε ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας που μπορεί αν προέλθει με ήττα του Πανναξιακού στη Χίο και νίκη στο τελευταίο παιχνίδι στη Σάμο, παράλληλα με 2 στα 2 από τον Διαγόρα, τότε θα μετρήσουν η διαφορά γκολ μεταξύ των ομάδων.

Άρα αυτό που αναζητά ο Πανναξιακός είναι πρωτίστως μία νίκη στη Χίο που θα τον στείλει άμεσα στην football league 2 ή τέσσερις (4) βαθμούς στα δύο τελευταία ματς που επίσης του δίνουν το εισιτήριο. Στο παιχνίδι μένει και με τρείς βαθμούς, αλλά τότε θα ελπίζει σε νίκη του Διαγόρα κόντρα στον Κανάρη στην τελευταία αγωνιστική.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares