Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 15:02

Συνεχίζει με Κωνσταντόπουλο στον πάγκο

Εντατικά μπήκε στον σχεδιασμό της ομάδας για τη σεζόν 2015-2016 η νέα διοίκηση του Πανθηραϊκού.

Η πρώτη απόφαση των μελών του Δ.Σ. ήταν ομόφωνη και έχει να κάνει με τον ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του τεχνικού Αλέξη Κωνσταντόπουλου, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο κόουτς των ''Μπλε'' συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: ''Ο Πανθηραϊκός Α.Ο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Κωνσταντόπουλο Αλέξανδρο. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο αποφάσισε ομόφωνα την ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κωνσταντόπουλο, πιστεύοντας ότι με τις οδηγίες του η ομάδα μας θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016''.

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος με μία λιτή δήλωση στο S.C. τόνισε για την ανανέωση της συνεργασίας: ''Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Καμπουράκη και όλα τα μέλη της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου''.

Τώρα όσον αφορά τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά ο κ. Κωνσταντόπουλος θα έχει επαφές με όλους τους παίκτες και θα καταλήξει αν η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και σε ποιες θέσεις.

Παράλληλα πραγματοποιούνται επαφές για την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου, με τους Αλέξη Κωνσταντόπουλο και Τάκη Γρυπαίο να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όσον αφορά το κομμάτι αυτό.

Το σίγουρο είναι ότι η νέα διοίκηση που αποτελείται από περισσότερα μέλη (15) έχει δυναμώσει σημαντικά και δουλεύει πάνω σε ρόλους που έχουν δοθεί στον καθένα ξεχωριστά. Όπως είναι φυσικό, χωρίς αυτό να βγαίνει όμως από την διοίκηση ή το τεχνικό επιτελείο ο Πανθηραϊκός θέλει να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares