Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 00:55

Σκορδίλη: Ο ΑΟ Θήρας ήρθε για να μείνει

Η Άρτεμις Σκορδίλη ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ το 1994 στον Γ.Σ. Πετρουπολης μέχρι το 2000, όπου η καριέρα της συνεχίστηκε σε ΟΠΕΡ, ΖΑΟΝ, ΑΣΠ Ιωνες και Χαλανδρι και εδώ και λίγες μέρες αποτελεί ένα από τα νέα απόκτημα του ΑΟ Θήρας, που μέρα με τη μέρα χτίζει το ρόστερ που θα τον εκπροσωπήσει στην δεύτερη του χρονιά στην Α1 Γυναικών.

 

Η πασαδόρος του ΑΟ Θήρας στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε την ικανοποίηση της για τη νέα της συνεργασία και έδειξε αισιόδοξη για μία καλή χρονιά: ''Είμαι πολύ ευχαριστημένη που θα συνεχίςω την καριέρα μου στον Α.Ο. Θήρας τη νέα χρονιά. Οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνουν, έχουν όραμα για το σύλλογο και τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Με πολύ δουλειά στο γήπεδο, ομαδικό πνεύμα και κάτω απο την καθοδήγηση του προπονητή μας, πιστεύω θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονια και θα επιτευχθούν οι στόχοι μας''.

Όσον αφορά την απόφαση της να μετακομίσει στην Σαντορίνη και τι έπαιξε ρόλο σε αυτό η Άρτεμις Σκορδίλη είπε: ''Απο την πρωτη στιγμη που με πλησιασε το επιτελειο της ομαδας, απεσπασαν αμεσως την προσοχη μου και φυσικά την εμπιστοσυνη μου με τα λογια τους. Προκειται για ενα πολυ καλα οργανωμενο σωματειο, δειχνουν παθος για αυτο που εχουν αναλαβει και προσπαθουν για το καλυτερο δυνατο''.

Η αναφορά στον κόσμο δεν έλειψε αφού η έμπειρη πασαδόρος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσία του: ''Μου αρεσε πολυ το γεγονος οτι ο κοσμος δινει σε καθε αγωνα το παρον στο γηπεδο για να στηριξει την ομαδα και ειναι διπλα στις αθλητριες τόσο στα ευκολα όσο και στα δυσκολα, κατι που δεν το βρισκεις ευκολα στις ημερες μας. Ολα αυτα σε εναν αθλητη παιζουν πολυ σημαντικο ρολο για να παρει την αποφαση ώστε να γινει μελος μιας ομαδας. Μαλιστα, οπως ολα εδειξαν και απο την περσινη επιτυχημενη χρονια, ειναι σωματειο που ηρθε στην Α1 για να μεινει και να θέσει γερα θεμελια για το μελλον. Ευχομαι να εχουμε ολες υγεια, να γινουμε μια γροθια και ολα θα παρουν το δρομο που μας αξιζει σαν ομαδα''.

Αναλυτικά η καριέρα της Άρτεμις Σκορδίλη

• 1994 – 2000: Γ.Σ. Πετρούπολης (Β’ Εθνική κατηγορία – Α2 Εθνική κατηγορία)

• 2000 – 2005: Ο.Π.Ε.Ρεθύμνου (Β’ Εθνική κατηγορία)

• 2005 – 2008: Α.Σ.Π Ίωνες (Α2 Εθνική κατηγορία – Α1 Εθνική κατηγορία)

• 2009: ZAON (Α2 Εθνική κατηγορία)

• 2010 – 2014: Α.Σ.Π Ίωνες (Α2 Εθνική κατηγορία – Α1 Εθνική κατηγορία)

• 2014 – 2015: Γ.Σ. Χαλανδρίου (Α2 Εθνική κατηγορία)

• 2007: Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Σιρκουί Μπιτς βόλεϊ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares