Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 08:06

Έρχονται βελτιώσεις

Καθώς πλησιάζουμε στο μέσον του πρωταθλήματος, αρκετές ομάδες σκέφτονται τις αναβαθμίσεις των μονοθεσίων τους ως επιτακτική ανάγκη.

Λίγες ημέρες, λοιπόν, πριν τον αγώνα στον Καναδά την ερχόμενη Κυριακή πολλοί ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν χρήση των token (επεξηγήσαμε σε προηγούμενο άρθρο τη φύση τους) για να βελτιώσουν την εικόνα τους.

   Η Mercedes, η οποία απολαμβάνει την κορυφή, πιθανότατα δε θα προχωρήσει σε κάποια επέμβαση στη μονάδα ισχύος της. Όσον αφορά τη Ferrari, είχε ανακοινωθεί ότι θα άλλαζε κάποια πράγματα στον grnadprixτου Μονακό, ωστόσο με επίσημη ενημέρωση οι αλλαγές που ετοιμάζονταν θα χρησιμοποιηθούν στο επόμενο σιρκουί που έρχεται. Τις σημαντικότερες τροποποιήσεις φαίνεται πως θα τις κάνει η McLarenHonda. Η βρετανική ομάδα διέρρευσε ότι θα υπάρξουν σοβαρές τροποποιήσεις στο μονοθέσιο, αλλά και στον κινητήρα, που προμηθεύεται από την ιαπωνική κατασκευάστρια εταιρεία. Η Hondaετοιμάζει βελτιώσεις σε πιστόνια και άλλα εξαρτήματα, τα οποία δοκιμάστηκαν στις δοκιμές εξέλιξης, που προηγήθηκαν στη Βαρκελώνη, και ικανοποίησαν τους ανθρώπους της ομάδας. Η McLarenμετά την κατάκτηση των πρώτων βαθμών στη φετινή σεζόν, στο Μονακό, θέλει να συνεχίσει τις βελτιωμένες εμφανίσεις της πετυχαίνοντας μία ισορροπία στον κινητήρα της και αυξάνοντας την αξιοπιστία της.

   Με το πέρας και του grandprixτου Μονακό, η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των οδηγών έχει ανάψει, με τη διαφορά των δύο οδηγών της Mercedesνα ψαλιδίζεται στους δέκα βαθμούς. Ο Rosbergδείχνει αναγεννημένος και με καλή ψυχολογία, που φέρνουν οι συνεχόμενες νίκες. Δυστυχώς όμως, την περασμένη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες γεγονότων κατακριτέα στο χώρο της Formula 1. Με την ομάδα της Mercedesμε δική της απόφαση να κρίνει το νικητή του αγώνα. Το κακό με αυτή την ιστορία είναι, ότι ο LewisHamiltonδεν αντέδρασε, καθώς το νέο του συμβόλαιο αξίας 100.000.000 ευρώ ήταν ικανό για να τον κάνει να σιωπήσει.

   Πραγματικά ευχή όλων είναι να σταματήσουν οι παρεμβάσεις από τις ομάδες στους οδηγούς και να απολαμβάνουμε ξανά μάχες ακόμα και ανάμεσα σε οδηγούς της ίδιας ομάδας.

Για σχόλια κι ερωτήσεις στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αλέξανδρος Τάταρης

  

Κατηγορία ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρίγκιπας και ωραίος Δε γινόταν αλλιώς »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares