Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2015 17:17

Η καρδιά μου χτυπάει για τον ΑΟΣ, αλλά…

Τις θέσεις του συνδυασμού «Ισχύς εν τη ενώσει» ανέλυσε ο επικεφαλής του Ειρηναίος Φρέρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο S.C. και στην Αιγαίο Τηλεόραση και πραγματοποιήθηκε στα στούντιο της Αιγαίο Τηλεόρασης.

Ο Συριανός επιχειρηματίας ανέλυσε τα σχέδια του συνδυασμού του, ενώ υποσχέθηκε ισονομία προς τα σωματεία.

Το γεγονός ότι το σχήμα που έχει επιλέξει για το ψηφοδέλτιο του και αποτελείται στη μεγάλη του πλειοψηφία από Συριανής καταγωγής ανθρώπους δε αποτελεί πρόβλημα για τον κ. Φρέρη που τόνισε ενώ τόνισε ότι οι συνεδριάσεις της ΕΠΣ θα πρέπει να γίνονται όλες στην πρωτεύουσα, η καρδιά του χτυπάει για τον ΑΟ Σύρου (36:30), ενώ δήλωσε περήφανος για την παρουσία του στα Συριανά σωματεία, όπως και για το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους ιδρυτές και βασικούς χρηματοδότες του Αίαντα Σύρου.

Ο κ. Φρέρης στη συνέχεια επισήμανε με πολύ θάρρος ότι μπορεί στη Σύρο να υπάρχει ενός είδους σνομπισμός (39:00) για τα άλλα νησιά, αλλά ο ίδιος δεν έχει τέτοια άποψη, αφού όπως έχει αποδειχτεί αυτό δεν ισχύει και η Σύρος έχει καταλήξει να είναι ουραγός σε πολλά πράγματα.

Ο κ. Φρέρης υποσχέθηκε συνεργασίες με μεγάλες ΠΑΕ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην ΑΕΚ και τον κ. Μελισσανίδη με τον οποίο ήδη υπήρξε συνάντηση.

Συνεργασίες… πολλές συνεργασίες με επιχειρηματίες υποσχέθηκε επίσης ο κ. Φρέρης, που και ο ίδιος αποτελεί χορηγό σε Συριανά σωματεία, πράγμα που είπε ότι δεν είναι μεμπτό, αλλά ίσως από την θέση του προέδρου θα πρέπει να επανεξετάσει και να μοιράσει την πίτα σε περισσότερες ομάδες.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares