Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 16:45

Μίνι φιέστα και κούπα στον Πανναξιακό [vid-pics]

Μπορεί ο τελικός του πρωταθλήματος να έγινε πριν σχεδόν δύο μήνες αλλά ο Πανναξιακός πανηγύρισε πριν λίγες μέρες την κατάκτηση του, με το βαρύτιμο τρόπαιο να φτάνει στην έδρα του την Τρίτη που μας πέρασε και να απονέμεται στους νταμπλούχους μέσα σε μία μίνι φιέστα που διοργανώθηκε.

Ο Πανναξιακός επέλεξε τους παλαίμαχους για να γιορτάσουν μαζί αυτή την κατάκτηση, διοργανώνοντας έναν φιλικό αγώνα, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει τόσο την ομάδα που κατέκτησε το νταμπλ, όσο και μορφές που έχουν φέρει μεγάλες διακρίσεις στον σύλλογο.

Κάπτεν

Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κατσάνης όταν έγινε αλλαγή παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Παπανικολάου και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και τους λιγοστούς είναι η αλήθεια φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Νάξου. Ο αρχηγός στο τέλος τιμήθηκε από τη διοίκηση του Πανναξιακού για την προσφορά του, αφού όπως έχει δηλώσει ο ίδιος προτίθεται να κρεμάσει τα παπούτσια του για να ασχοληθεί με κάποια επιχειρηματικά βήματα που σχεδιάζει.

Μορφή

Ο Κατσάνης όμως δεν είναι ο μόνος που αποχωρεί από την ενεργό δράση αφού ανακοινώθηκε και η αποχώρηση του «αιώνιου μικρού» Γιώργου Σφυρόερα. Ο Γιώργος φόρεσε τη φανέλα του Πανναξιακού επί σειρά ετών, ενώ έχει βοηθήσει και με την συμμετοχή του στο ΔΣ της ομάδας. Ο ίδιος ταγμένος στην ιδέα του Πανναξιακού και γέννημα θρέμμα της ομάδας της Νάξου έχει προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο.

Επίσημοι

Σίγουρα την Τρίτη η στήριξη των φορέων προς τον νταμπλούχο θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη, ωστόσο στο ΔΑΚ Νάξου βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης έδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή, όπως και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός που έδωσε το παρών αντί του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη.

Την ΕΠΣ Κυκλάδων εκπροσώπησε το μέλος της Μανόλης Βάβουλας.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η κα. Ψαρρά που κατάγεται από το Φιλώτι και ανήκει στον σύνδεσμο Ρεθύμνου, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Πανναξιακού επικράτησε με 6-3 των παλαίμαχων (ημίχρονο 2-1). Σκόρερ ήταν οι Ντάσιος, Ευριπιώτης, Κουφόπουλος, Π. Ανεβλαβής, Πιτταράς και Μ. Ανεβλαβής, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Κληρονόμος, Κωστόπουλος (2).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανναξιακός: Τσουκαλάς, Κωτσαρής, Καρελέμογλου, Παπανικολάου, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Λίκα, Ευριπιώτης, Κούτρος, Κατσούδας, Ντάσιος, Περιστεράκης, Καπίρης, Λεγάκης, Λεντιάνο, Κουφόπουλος, Ανεβλαβής Μ., Ανεβλαβής Π., Σφυρόερας, Πιτταράς, Εράλντο, Γκάμε, Παπανικολάου.  

Παλαίμαχοι: Σάββας, Αξαόπουλος Μ. Βαθρακοκοίλης, Χρ. Βαθρακοκοίλης, Κατσούλης, Παραβατός, Ντάσιος, Κακλαμάνος, Αγγελής, Κατσάνης, Κληρονόμος, Φάρκωνας, Κωστόπουλος 

*Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του Γιάννη Κωστόπουλου που έχει ξεκινήσει από τον Πανναξιακό και έχει διαγράψει μεγάλη καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και η παρουσία πατέρα και γιου (Μάκης, Γιάννης) της οικογένειας Ντάσιου, οι οποίοι έπαιξαν αντίπαλοι

Φωτογραφίες ΕΔΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares