Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 17:58

Τουρνουά σκουός: Kivotos Mykonos International Open

Το φετινό ελληνικό καλοκαίρι ξεκίνησε και μαζί και η αθλητική σεζόν στο Κιβωτός στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Εκεί οπού τα τελευταία πέντε χρόνια μεταφέρεται για τους καλοκαιρινούς μήνες η ακαδημία του Πέτρου Τζαμαλούκα όπου εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις περιέχει πολλά events καθώς επίσης και το καθιερωμένο Kivotos Mykonos International Open το οποίο φέτος θα διεξαχθεί από 17-19 Ιουλίου με πολλές επιβεβαιωμένες συμμετοχές από το εξωτερικό και από όλη την Ελλάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στο email : petros @ squashpetros.com μέχρι και την Τρίτη 14 Ιουλίου. Πατώντας εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε και στο επίσημο site του τουρνουά που εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες Το Κιβωτός είναι το ιδανικό μέρος για το καλοκαίρι καθώς συνδυάζει υπέροχες διακοπές στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία μαζί με την προπόνηση στο αγαπημένο μας άθλημα και όχι μόνο! Φέτος έγινε ριζική ανακαίνιση του εκπληκτικού γηπέδου που διαθέτει το ξενοδοχείο η οποία συμπεριλάμβανε ξύσιμο του παρκέ, επισκευή μερικών σημείων των τοίχων που χρειαζόταν, επιδιόρθωση του φωτισμού και των κερκίδων κάνοντας το αυτή την στιγμή το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα.

Με τον Πέτρο παρόντα όλη την διάρκεια του καλοκαιριού οι προπονήσεις και τα παιχνίδια συνεχίζονται ενώ παρέχεται ένα ολοκληρωμένο πακέτο άθλησης καθώς εκτός από το σκουός μπορείτε να γυμναστείτε στην Hot Yoga στο ολοκαίνουργιο στούντιο εντός του ξενοδοχείου, να κάνετε την γυμναστική σας στο γυμναστήριο και με την επίβλεψη προσωπικού γυμναστή, να χαλαρώσετε στο spa με ένα ειδικά σχεδιασμένο αθλητικό μασάζ για παίκτες του σκουός και να κάνετε τις αγορές σας στο κατάστημα αθλητικών του Κιβωτός με μοναδικές εκπτώσεις. Η νέα σεζόν ξεκίνησε με ένα τετραήμερο Hot Yoga Retreat που περιελάμβανε και ένα μοναδικό ταξίδι στην Δήλο με το ιδιόκτητο σκάφος του ξενοδοχείου Prince De Neufchatel.

Ήδη πολλοί έχουν αρχίσει να απολαμβάνουν τις παραπάνω παροχές με τους πιο γνωστούς να είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης με την σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Ισπανός διεθνής ποδοσφαιριστής της Manchester City, Jesus Navas, η Νικολέτα Ράλλη, η Κατερίνα Τοπούζογλου και ο διεθνής Ελβετός PSA παίκτης του σκουός Andre Holderegger. Σας περιμένουμε!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares