Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 21:24

Φτιάχνει γήπεδο και έρχεται ο ΑΟ Κύθνου

Ήταν θέμα χρόνου ένα τόσο όμορφο και παράλληλα τουριστικά αναπτυσσόμενο νησί όπως η Κύθνος να δημιουργήσει τη δική της ποδοσφαιρική ομάδα.

Έπειτα από προσπάθεια ετών είναι πλέον γεγονός πως ο Α.Ο ΚΥΘΝΟΥ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο "10ο Πανκυκλαδικό τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου" που θα διοργανωθεί στη Σύρο και είναι ότι καλύτερο έχουν να επιδείξει ο νομός μας σε επίπεδο διοργάνωσης ακαδημιών.

Η ομάδα της Κύθνου θα συμμετάσχει στην κατηγορία των προπαίδων και συγκεκριμένα στον 4ο όμιλο μαζί με τους: ΠΑΣ Νάξου, ΝΕΟ ΑΟ Σύρου και τον Πανσιφναϊκό , ενώ το τμήμα προ τζούνιορ στον 4ο όμιλο με ΑΟ Σύρου και τον Νηρέα.akadimia-ky8nou-5-2015-2

Εύσημα πρέπει να αποδοθούν στη διοίκηση της ομάδας, στον προπονητή της ομάδας κ. Κονιδάρη Σταύρο, στο Δήμο Κύθνου καθώς και σε όσους βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Σας παρουσιάζουμε την νέα εμφάνιση του ΑΟ Κύθνου όπως δημοσιεύτηκε στο προσωπικό λογαριασμό του προέδρου της ομάδας στο Facebook λίγες ώρες μετά την κλήρωση. Χορηγός και θερμός υποστηρικτής της Κυθναικής ομάδας είναι το Kythnos Bay Hotel, το οποίο η διοίκηση ευχάριστη θερμά για την μέχρι τώρα στήριξη που παρέχει στην ομάδα.

Είπαν

Το sportcyclades, μίλησε με τον πρόεδρο Βασίλη Κοτούλια και τον προπονητή Σταύρο Κονιδάρη, τόσο για την παρθενική εμφάνιση της ομάδας στο πανκυκλαδικό, όσο και για τα γενικότερα θέματα και τους στόχους, που δεν είναι άλλοι από την κατασκευή του γηπέδου και την ένταξη της ομάδας στο δυναμικό της ΕΠΣΚ.

Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπαν:

Β. Κοτούλιας  «Όραμα μας το γήπεδο στην Κύθνο»

«Θα ξεκινήσω από την πρώτη συμμετοχή μας στο πανκυκλαδικό μας κατηγορίες προπαιδικό και προτζούνιορ. Τα παιδιά μας είναι ενθουσιασμένα και περιμένουν με ανυπομονησία την ημέρα που θα αρχίσουν ταFANELA 2015 παιχνίδια. Αυτό μας δίνει τεράστια χαρά, γιατί το κίνητρο μας είναι αυτό ακριβώς να οδηγήσουμε την νεολαία μας στον αθλητισμό. Αυτό είναι το νόημα της προσπάθειας μας. Πιστεύουμε και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα μας δουλειάς του Σ.Κονιδάρη, που έχει καταφέρει να βελτιώσει τους παίκτες μας και έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο μας προπόνησης μας, κάτι που διαπιστώνω από κοντά καθώς και τα δύο μου παιδιά συμμετέχουν στην ομάδα. Πηγαίνουμε έτοιμοι και οργανωμένοι σε αυτήν την διοργάνωση, με την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών μας. Οι επιχειρηματίες του νησιού είναι δίπλα μας, με πρόσφατο παράδειγμα το ξενοδοχείο ΚΥΘΝΟΣ ΒΑΥ στα Λουτρά της Κύθνου που μας προσφέρει την αμέριστη συμπαράσταση του. Το πλάνο μας εκτός από την ανάπτυξη των ακαδημιών μας, είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την ανδρική ομάδα, κάτι που εξαρτάται άμεσα από την ολοκλήρωση μας κατασκευής του γηπέδου. Περιμέναμε ότι στο τέλος του προσεχούς Οκτωβρίου θα ήταν έτοιμο, μα δυστυχώς βρεθήκαμε εκτός πλάνων, γιατί ο χώρος είχε γίνει νταμάρι για την κατασκευή αφαλάτωσης, ενώ αυτή την περίοδο χρησιμοποιείται σαν αποθήκη υλικών για το έργο του δημοτικού παρκινγκ. Βεβαίως συμμεριζόμαστε μας ανάγκες του νησιού μας, καταλαβαίνουμε την δύσκολη συγκυρία, αλλά ο δήμαρχος μας το έχει υποσχεθεί και πρέπει να δραστηριοποιηθεί και να βάλει μας προτεραιότητες το θέμα του γηπέδου. Είμαστε σίγουροι ότι δεν αργεί η ώρα μας κατασκευής του, γιατί η δημοτική αρχή έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα μας».

Σ. Κονιδάρης «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί»

«Δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε με τα παιδιά με σεμνότητα, σοβαρότητα και πειθαρχία. Είναι πολύ δύσκολο να δουλεύεις 50 παιδιά χωρίς γήπεδο, παρόλα αυτά πιστεύω πως έχουμε πετύχει να μεταδώσουμε ποδοσφαιρικό προσανατολισμό και μας χαροποίησε η διαπίστωση του Άκη Μπελεγρίνη, που έχει σφαιρική εικόνα και εμπειρία από την δουλειά στις ακαδημίες της Σύρου, ο οποίος πριν 10 ημέρες που βρέθηκε στην Κύθνο, δήλωσε βέβαιος για την αξιόπιστη παρουσία μας, βλέποντας από κοντά την δουλειά που γίνεται. Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας και τους πολίτες που είναι δίπλα μας και τον πρώην δήμαρχο Μανώλη Φίλιππα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αν και είχα έλθει από αλλού στο νησί. Ακόμη να σας ενημερώσω για μία καλοκαιρινή ποδοσφαιρική εκδήλωση που ετοιμάζουμε στην Κύθνο, μετά το πανκυκλαδικό, όπου προσκεκλημένοι μας θα είναι μεταξύ άλλων ο Γ. Ζαχαρόπουλος, ο Χ. Πατσατζόγλου, ο Χ. Κοπιτσής, ο Γ. Σουρλής και άλλες δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

gipedo-driopidas-2013

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares