Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 12:58

Ραδιοφωνικοί διαξιφισμοί Φρέρη - Καφτηράνη [aud]

Και το σήριαλ με την ΕΠΣ Κυκλάδων καλά κρατεί. Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Φρέρης και ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Καφτηράνης φιλοξενήθηκαν τηλεφωνικά χθες στον "StarofΜεσόγειος" και στην εκπομπή του "Ταξίδι στον κόσμο των σπορ", όπου μίλησαν για το θέμα που έχει προκύψει με την ένσταση για τις εκλογές.

Όπως προέκυψε από τις απόψεις των δύο ανδρών υπάρχει χάσμα σε αυτά που υποστηρίζουν, καθώς ο κ. Φρέρης υποστηρίζει ότι δεν έγινε καμία καταστρατήγηση του καταστατικού κατά την εκλογική διαδικασία και την συγκρότηση του Δ.Σ, ενώ ο κ. Καφτηράνης μιλάει για παράτυπες διαδικασίες τις οποίες ο συνδυασμός του αρχικά κατήγγειλε μέσω της επιστολής – ένστασης και προτίθεται να προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Καφτηράνης

Είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε το καταστατικό. Δεν συμφωνούμε αλλά ο κ. Σιγάλας το είχε κόψει και ράψει στα μέτρα του.

Είναι παράτυπη η συγκρότηση του Δ.Σ. και η υποψηφιότητα του κ. Φρέρη λόγω της θέσης του Αντιπροέδρου που κατείχε στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Ακούστε αναλυτικά αυτά που είπε ο κ. Καφτηράνης

Φρέρης

Ότι νομίζει ο κ. Καφτηράνης ας κάνει…. Αν μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα ας το κάνει. Μόνο μην επιβαρύνει άλλο την ΕΠΣ Κυκλάδων. Βάση καταστατικού δεν ισχύουν τα όσα λέει ο κ. Καφτηράνης. Θα αλλάξουν όλα στην γενική συνέλευση και θα υπάρξει δικαιοσύνη.

Ακούστε αναλυτικά αυτά που είπε ο κ. Φρέρης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares