Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2015 22:57

Ελεύθερος ο Τζώρτζης | Έχω να προσφέρω πολλά ακόμα

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι από χθες ο πρώην παίκτης του ΑΜΣ Φιλωτίου και του ΑΟ Σύρου Γιάννης Τζώρτζης.

TZORTZIS ORTHIAΟ Συριανός ποδοσφαιριστής που είχε ένα πολύ καλό πέρασμα από τον ΑΜΣ Φιλωτίου δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Νάξου, καθώς εδώ και λίγο καιρό έχει προσθέσει στην ποδοσφαιρική του ενασχόληση την προπονητική, καθώς αποτελεί μέλος του τεχνικού τιμ των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Σύρου.

Ο Συριανός άσσος θέλησε να στείλει τις ευχαριστίες του μέσω του S.C. στην πρώην του ομάδα τον ΑΜΣ Φιλωτίου, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά του πλάνα, όπως και την ακαδημία που εργάζεται τον Παναθηναϊκό Σύρου:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα την διοίκηση του ΑΜΣ Φιλωτίου και ειδικά τον πρόεδρο κ. Στέφανο Τσάφο και τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιώργο Μουστάκη, όπως και όλους τους συμπαίκτες μου. Είχαμε μία άψογη συνεργασία που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πολύ καλούς φίλους στη Νάξο. Πραγματικά ο ΑΜΣ Φιλωτίου είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα με υψηλούς στόχους και μεγάλη ιστορία. Πάνω από όλα έχει μία διοίκηση που αγαπά αυτό που κάνει».

Ο Γιάννης Τζώρτζης συνέχισε μιλώντας μας για τα μελλοντικά του σχέδια που σίγουρα περιέχουν την ενασχόληση με την αγαπημένη του ασχολία που πλέον υπηρετεί μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές των γηπέδων: «Όσον αφορά το μέλλον μου, εκτός της ακαδημίες του tzortzis simaΠαναθηναϊκού στη Σύρο, όπου συνεχίζω κανονικά, σκοπεύω να μιλήσω με κάποιες ομάδες ώστε να συνεχίσω να παίζω γιατί ακόμα νιώθω πολύ καλά και μπορώ να προσφέρω πολλά πράγματα».

Κλείνοντας ο Γιάννης Τζώρτζης έστειλε τα συγχαρητήρια του στους μικρούς αθλητές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, αφού εκτός των προπαίδων που έφτασαν στον τελικό της κατηγορίας τους, όλα τα τμήματα είχαν πολύ καλή παρουσία στο 10ο Πανκυκλαδικό: «Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας για την προσπάθεια που κάναμε στο "πανκυκλαδικο" όχι για τη δεύτερη θέση αλλά για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες που λάβαμε μέρος».

PAO-PANKYKLADIKO-2015

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares