Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 20:30

Και Ντεκίδη ο Πανθηραϊκός

Ανακοινώσεων συνέχεια για τον Πανθηραϊκό, που πριν λίγο έκανε γνωστή την συνεργασία με τον μεσοεπιθετικό Άρη Ντεκίδη, φτάνοντας τις πέντε μεταγραφές για φέτος.

Η ομάδα της Σαντορίνης ήρθε σε συμφωνία και απόσπασε την υπογραφή του υψηλόσωμου (1,90) μεσοεπιθετικού, με τον 25χρονο να λογίζεται πλέον παίκτης των "Μπλε". Το βιογραφικό του Ντεκίδη είναι πολύ πλούσιο, με παραστάσεις από όλες τις κατηγορίες, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Δάφνη Π. Φαλήρου, Αγ. Δημήτριο, Αστ. Τρίπολης, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλυσιακό, Αιγάλεω, ΑΟ Γλυφάδας και Π. Φάληρο.

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού

"Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Άρη Ντεκίδη, ο οποίος αγωνιζόταν ως μεσοεπιθετικός στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου. 
Καλωσορίζουμε τον Άρη στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία".

Ο Αριστοτέλης Ντεκίδης λίγο μετά την μεταγραφή του στον Πανθηραϊκό δήλωσε στο S.C.: « Μίλησα με την διοίκηση του Πανθηραϊκού και συγκεκριμένα με του κυρίου Συνολάκη και Βασαλάκη, οι οποίοι μου παρουσίασαν το πλάνο της ομάδας που είναι καθαρά ο πρωταθλητισμός. Είπα αμέσως το ναι αφού διέκρινα ότι η ομάδα δουλεύει σε υψηλό επίπεδο. Ευχαριστώ την διοίκηση που μου έδειξε εμπιστοσύνη και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά και θα καταφέρουμε να πετύχουμε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική», είπε ο Ντεκίδης, ενώ στην ερώτηση μας αν γνωρίζει πράγματα για τον Πανθηραϊκό, εκτός του γεγονότος ότι γνωρίζει τον Λούκα που έχουν αγωνιστεί ως αντίπαλοι, συμπλήρωσε: «Είναι μία ομάδα που παρακολουθούσα πέρυσι μέσα από το sait σας. Έχασε για λεπτομέρειες τον στόχο της και αυτό δεν της άξιζε».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares