Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015 23:47

Στα "Μπλε" και ο Ρουσσάκης

Ένας παίκτης με παραστάσεις από μεγάλες κατηγορίες είναι η επόμενη μεταγραφή (6η) και ο πρώτος αμυντικός που προστίθεται για φέτος στο ρόστερ του Πανθηραϊκού.

roussakis-jpg-67 onΟ λόγος για τον Λευτέρη Ρουσσάκη, που έχει φτάσει να αγωνίζεται μέχρι και σε ομάδες της footballleagueκαι από χθες ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του Πανθηραϊκού.

Ο 27χρονος αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της άμυνας και αναμένεται να δώσει ποιότητα στα μετόπισθεν των "Μπλε" της Σαντορίνης. Ο Ρουσσάκης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ και συγκεκριμένα στην κ20. Επίσης έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Χαϊδάρι, Ιωνικό, Κισσαμικό, Ερμή Ζωνιανών και Ηρόδοτο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ρουσσάκης είναι απόφοιτος γυμναστής (Τ.Ε.Φ.Α.Α.)

Η ανακοίνωση του Πανθηραϊκού

"Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λευτέρη Ρουσάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής με τη φανέλα του Ηροδότου. 
Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία".

Μετά την συμφωνία του με τον Πανθηραϊκό ο Λευτέρης Ρουσσάκης θέλησε να ευχαριστήσει την διοίκηση της Σαντορινιάς ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξε: «Ευχαριστώ όλους στην Σαντορίνη και ειδικά τον κ. Συνολάκη που κέρδισε την εμπιστοσύνη μου με την πρώτη μας επαφή. ROYSSAKHSΠραγματικά έχω μείνει έκπληκτος με την φιλοξενία των ανθρώπων εδώ και εκτός της καλής πρότασης που μου έκαναν, μου επιφύλαξαν και μία θερμή υποδοχή. Όλα αυτά μου τα είχε περιγράψει και ο Στέλιος Κοζανίδης που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου και οφείλω να πω και σε αυτόν ένα μεγάλο ευχαριστώ». Για τους στόχους της ομάδας ο Λευτέρης Ρουσσάκης είπε: «Όπως έχω παρακολουθήσει και πληροφορηθεί η ομάδα δουλεύει σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχει υψηλούς στόχους. Αυτό για μένα αποτελεί κίνητρο και θέλω να προσφέρω ότι μπορώ από την πλευρά μου. Πρώτα από όλα υγεία να έχουμε και μετά όλα τα άλλα θα έρθουν… είμαι σίγουρος».

Η προσπάθεια ενίσχυσης όμως για τον Πανθηραϊκό δεν σταματά εδώ, αφού από χθες ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Συνολάκης βρίσκεται στην Αθήνα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιεί επαφές με ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

ROYSAKHS-SARRHS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares