Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 22:41

Ο Αντώνης Κατζέλης επέστρεψε για την Λάβα

Και το όνομα αυτού Αντώνης Κατζέλης… Ο έμπειρος πρώην τεχνικός της Θύελλας Καμαρίου τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση της Λάβας και θα είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Εμπορείου που κάνει την δική της προσπάθεια για ποιοτική αναβάθμιση των τμημάτων της.

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες η λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Ερρίκο θα έφερνε στον πάγκο της Λάβας ένα όνομα που θα έκανε αίσθηση. Έτσι κι έγινε λοιπόν αφού ο Αντώνης Κατζέλης μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα γήπεδα δέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και μετά την Θύελλα καλείται να βάλει την δική του στάμπα και στην ομάδα από το Εμπορείο.

Η ανακοίνωση τη Λάβας

"Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον προπονητή κ. Αντώνη Κατζελη ο οποίος με τη μεγάλη εμπειρία του θα βοηθήσει στα μέγιστα στο πλάνο και στην αναβάθμιση της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο του. ΤΟ Δ.Σ"

Μεταγραφές

Η συνεργασία της ομάδας με τον Αντώνη Κατζέλη θα είναι όπως όλα δείχνουν η αρχή από μία σειρά ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ήδη συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθούν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares