Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 23:19

''Κιβωτός Όπεν Σκουός'' με κορυφαία ονόματα

Ξεκίνησε με κορυφαία ονόματα,  το «Κιβωτός Όπεν» του σκουός - Ξένοι επαγγελματίες και Έλληνες στο μεγάλο ραντεβού Ξεκίνησε με κορυφαία ονόματα, το «Κιβωτός Όπεν» του σκουός - Ξένοι επαγγελματίες και Έλληνες στο μεγάλο ραντεβού

Έναρξη για το καθιερωμένο και κορυφαίο ετήσιο Kivotos Mykonos International Open του σκουός, το οποίο ξεκίνησε στο πραγματικά υπέροχο γήπεδο του ξενοδοχείου Κιβωτός, στο Ορνό της Μυκόνου. Μια διοργάνωση που διεξάγεται από το 2001 σ’ ένα εξαιρετικό γήπεδο σκουός, με την υποστήριξη της οικογένειας Μιχόπουλου, και κάθε χρόνο αποτελεί σημείο αναφοράς για το άθλημα του σκουός.

Η συμμετοχή στο Κιβωτός Μύκονος Όπεν είναι και φέτος εντυπωσιακή. Συμμετέχουν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες παίκτες, σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, με πιο σημαντικές τις συμμετοχές του Δημήτρη Διαμαντόπουλου (Νο 3 Ιταλίας), του Sam Van Brusselen (Νο 2 Βελγίου), του Κύπριου πρωταθλητή Μάριου Χαμπίδη και φυσικά του Έλληνα πρωταθλητή Πέτρου Τζαμαλούκα που είναι άλλωστε και ο διοργανωτής του τουρνουά σε συνεργασία με το μοναδικό και πολυτελέστατο Κιβωτός.

Φυσικά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αυτοί που στηρίζουν το τουρνουά είναι οι παίκτες από όλη την Ελλάδα, παίκτες σκουός της Μυκόνου, από τους τέσσερις Ομίλους της Αθήνας, Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, Βάρη, Holmes, Κορωπί, από την Κόρινθο και απ’ όλη την χώρα.

Το Kivotos Mykonos International Open είναι μια από τις σημαντικότερες προσπάθειες για ανάπτυξη του αθλήματος του σκουός στην χώρα μας και η οικογένεια Μιχόπουλου που είναι οι ιδιοκτήτες του πανέμορφου αυτού ξενοδοχείου της Μυκόνου έχουν σημαντικό μερίδιο. Μια προσπάθεια που κάθε χρόνο γίνεται ακόμα πιο δυνατή σε συνεργασία πάντα με το Πέτρο Τζαμαλούκα, που κι αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο, όπου έχει μεταφέρει για πέμπτο συνεχόμενο καλοκαίρι την Ακαδημία σκουός, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών που είναι και η έδρα της, στο Κιβωτός.

Μεγάλη βοήθεια στη διοργάνωση και από τους χορηγούς του τουρνουά που φέτος είναι τα ισοτονικά ποτά OSHEE, το περιοδικό MENSARENA, το restaurant Balthazar, το bar Rock n Roll, το Interni restaurant και το Άστρα που φροντίζουν και για την διασκέδαση των παικτών!

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά έχουν οργανωθεί και πολλά παράλληλα event για τη διασκέδαση των συμμετεχόντων, ενώ από φέτος έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους και από τη νέα μπουτίκ με αθλητικά είδη Kivotos Pro Shop που πρόσφατα άνοιξε εντός του ξενοδοχείου και ήδη είναι σημείο αναφοράς για αθλητικά στην Μύκονο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

squash tzamaloukassquash tzamaloukas michopoulos skapatorachis

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares