Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015 00:36

Πέρασαν τα φαβορί

Τα φαβορί πέρασαν στους τελικούς,  στο «Κιβωτός Όπεν» του σκουός,  Διαμαντόπουλος και Van Brusselen για το τρόπαιο Τα φαβορί πέρασαν στους τελικούς, στο «Κιβωτός Όπεν» του σκουός, Διαμαντόπουλος και Van Brusselen για το τρόπαιο

Πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακές μονομαχίες προσφέρει το «Κιβωτός Όπεν 2015» του σκουός (Kivotos Mykonos International Squash Open), που διεξάγεται σ’ ένα πραγματικά υπέροχο γήπεδο, σ’ ένα μοναδικό ξενοδοχείο όπως είναι το Κιβωτός, στον Ορνό, της οικογένειας Μιχόπουλου, στο νησί των ανέμων.

Θέαμα αναμενόμενο μιας και μετέχουν εκτός από τους Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες παίκτες, σε μια διοργάνωση που έχει και την υποστήριξη της Ομοσπονδίας (ΕΦΟΑ).

Από αγωνιστικής πλευράς τα προγνωστικά επαληθεύτηκαν απόλυτα στην Μύκονο και τα μεγάλα φαβορί θα είναι οι φιναλίστ των τελικών:

Στον πρώτο ημιτελικό ο Ιταλός (με Ελληνικές ρίζες) Δημήτρης Διαμαντόπουλος επικράτησε του Έλληνα πρωταθλητή Πέτρου Τζαμαλούκα με 3-0 (11/7, 11/8, 11/6), μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με τον Πέτρο να στέκεται με αξιώσεις απέναντι σ’ έναν καλύτερο αντίπαλο ο οποίος έδειξε το μεγάλο ταλέντο του.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο έμπειρος Sam vanBrusselen από το Βέλγιο αντιμετώπισε τον Κύπριο Μάριο Χαμπίδη, τον οποίο και κέρδισε με 3-1 (11/1, 9/11, 11/2, 11/7), παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του αντιπάλου του.

Στην Α’ κατηγορία των ανδρών ο Δημήτρης Σταμπουλής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Αλέξανδρο Σοφιανό αφού ο πρώτος κέρδισε στα ημιτελικά τον ανεβασμένο Θεόδωρο Βώκο με 3-0 και ο δεύτερος νίκησε τον Βούλγαρο Εβγκένι Ιβάνοφ, επίσης με 3-0.

Στις γυναίκες αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα παιχνίδια μεταξύ των τριών καλύτερων μέχρι τώρα παικτριών του τουρνουά, της Αναστασίας Κοντού, της Νικολέτας Ράλλη και της Τόνια Ζούμπου.

Το Kivotos Mykonos Open είναι μια από τις σημαντικότερες προσπάθειες για ανάπτυξη του αθλήματος του σκουός στη χώρα μας, με την οικογένεια Μιχόπουλου να έχουν σημαντικό μερίδιο. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 2001 και κάθε χρόνο γίνεται ακόμα πιο δυνατή σε συνεργασία με τον Πέτρο Τζαμαλούκα, που κι αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται στο Κιβωτός, όπου έχει μεταφέρει για 5ο συνεχόμενο καλοκαίρι την Ακαδημία σκουός, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών που είναι η έδρα της.

Μεγάλη βοήθεια στη διοργάνωση και από τους χορηγούς του τουρνουά που φέτος είναι τα ισοτονικά ποτά OSHEE, το περιοδικό MENSARENA, το restaurant Balthazar, το bar Rock n Roll, το Interni restaurant και το Άστρα, που φροντίζουν και για τη διασκέδαση των παικτών! Κατά τη διάρκεια του τουρνουά μάλιστα έχουν οργανωθεί και πολλά παράλληλα event για τη διασκέδαση των συμμετεχόντων.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

squash kivotos open dt 2015 07 19 f1squash kivotos open dt 2015 07 19 f3

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares