Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 11:51

Πήρε Δαμίγο, μένει ο Νικολάου

Η ώρα των ανακοινώσεων έφτασε για την Θύελλα Καμαρίου, που τις τελευταίες μέρες έχει εντείνει τις προσπάθειες της και πλέον θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά τα ονόματα των νέων παικτών που θα συνεργαστούν με την ομάδα για τη σεζόν 2015-2016.

Η διοίκηση της Θύελλας σε πρώτη φάση έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Νικολάου, που αρχικά είχε μείνει ελεύθερος, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν και η παραμονή του είναι πλέον γεγονός.

Επίσης σημαντική θεωρείται η ενίσχυση στον επιθετικό τομέα, όπου ο Παντελής Δαμίγος του Πανθηραϊκού ανακοινώθηκε από την Θύελλα και αναμένεται αν καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση των Φύτρου και Αρβανίτη.

Ο Δαμίγος είναι ένας από τους καλύτερους Σαντορινιούς ποδοσφαιριστές με έφεση στο σκοράρισμα, που μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση της Θύελλας σχεδιάζει τα επόμενα βήματα που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, αλλά και η κάλυψη της θέσης του τερματοφύλακα, ο οποίος εκτός απροόπτου θα προέλθει από ομάδα του Αθηναϊκού πρωταθλήματος.

Η πρώτη της Θύελλας έχει οριστεί για της 17 Αυγούστου στις 19:00.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares