Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 17:45

Απάντηση Τζούρου σε Φρέρη

Συνέχεια στον ανοιχτό διάλογο με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένο Φρέρη δίνει με επιστολή του προς το S.C. oΛευτέρης Τζούρος.

Θυμίζουμε την πρώτη επιστολή Τζούρου και την απάντηση του Ρένου Φρέρη.

Με αφορμη την αμεση ομολογω απαντηση του κυριου Φρερη και τον ευχαριστω.
Γι αυτο θα ηθελα να επισημανω τα εξης:
1) η επιστολη που εστειλα στο σαιτ αλλα και στην επσκ εχει σκοπο να βοηθησει και οχι να κατακρινει την οποια προσπαθεια της νεας διοικησης.
2) ως προπονητης εμπειρικα εχω βιωσει το κυκλαδιτικο ποδοσφαιρο οσο λιγοι, ετσι μπορω τεκμηριωμενα να εκφραζω την αποψη μου.
Στο δια ταυτα η προσπαθεια μου να πω στον κυριο Φρερη και στο Δ/Σ της  ΕΠΣΚ οτι οι προτασεις των σωματειων οι οποιες θα ηθελα προσωπικα εγω να δημοσιοποιουνται δεν δημιουργουν την υποχρεωση στην ΕΠΣΚ να τις εφαρμοσουν, σαφως και λαμβανονται υποψιν ομως η ΕΠΣΚ ειναι αυτη που εχει τον τελικο λογο για την εφαρμογη ενεργειων που θα εχουν ως στοχο την αναπτυξη του κυκλαδικου ποδοσφαιρου.
Γιατι εστειλα τωρα την επιστολη αναρωτιεται ευλογα ο κυριος Φρερης μα ειναι αυτονοητο οτι αφου καποιος δει την διαθεση η μη της ΕΠΣΚ να αλλαξει τα ιδια και τα ιδια μονο τοτε αποφασιζει να πει ξεκαθαρα την γνωμη του.
Ειπατε οτι θα επρεπε να ηταν ομοφωνη η προταση ωστε να μην γινει η δημιουργια Α-Β κατηγοριας δηλαδη ο νομοθετης δεν οριζει μινιμουν αριθμο ομαδων για την δημιουργια κατηγοριας! Σε οτι αφορα την Β-κατηγορια ωστε να γινει φυτωριο και οχι κατηγορια παλαιμαχων θα μπορουσε να γινει ατυπα ενα πρωταθλημα για ηλικιες 35-και ανω ικανοποιωντας ετσι ολες τις ηλικιες.
Τωρα η Β- Κυκλαδων θα αρχισει τον Οκτωβριο και με τον αριθμο των ομαδων θα τελειωσει τον Νοεμβριο! Ακουω οτι οτι θα παιζουν οι ομαδες τεσσερεις γυρους για να τελειωσει πιο αργα απο τον Νοεμβριο- -αληθεια πειτε μου ρωτησατε για τα οικονομικα των ομαδων η καποιος ειπε οτι ετσι θα γινει πιο ελκυστικο!
Προταση μου μια κατηγορια σε δυο ομιλους αιτιολογωντας το ως προταση ειδικων συνθηκων (capital control) και εφοσων τα σωματεια εχουν οικονομικη δυνατοτητα τοτε παραλληλα στους ομιλους να γινετε και πρωταθλημα νεων - παιδων με τις ιδιες ομαδες για να υπαρχει ουσιαστικη αναπτυξη των φυτωριων ολων των νησιων.
Τελειωνοντας να πω οτι η αποψη μου να γινει πιο ελκυστικο το κυκλαδικο πρωταθλημα δεν σημαινει οτι ειμαι απεναντι απο κανεναν.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΖΟΥΡΟΣ Ε.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares